2777
2789
عنوان

شما بچه هاتون باهم تنها میزارین خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 124 پست
از کجا میدونی؟؟؟

به چشم خودم دیدم تا مامانش میره دوستاش میان چنددقیقه قبل ازینکه مامانش بیاد دوستاش میرن.صداشونو هم شنیدم در مورد نحوه رابطه جنسی.بخاطر شرایط سایت نمیتونم واضح بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه میدونم والاه مامانم میگه،میکه تو اوج بلوغ یه وقت بهش تجاوز میکنه یا چیزای دیگه،ولی من از پسرام تا ...

من جایی خوندم هورمونای پسرا تو سن بلوغ واقعا گاهی فوران شدید داره و ممکنه تو چند لحظه دچار اشتباه بزرگی بشن،کار از محکم کاری عیب نمیکنه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

وای یاد یه خاطره افتادم من تو یه فروشگاه لوازم خانگی کار میکردم یه خانواده اومدن مادر پدر رفتن خرید کنن دو تا برادرا نشسته بودن برادر بزرگه دستشو انداخته بود دور گردن برادر کوچیکه هی لبشو بوس میکرد دست میزد به ناحیه ی خصوصیش کوچیکه هی میگفت نکن میخندید من حس بدی گرفتم گفتم برم به مامانش بگم بلاخره اینجا دوربین هست میبینن متوجه میشن همکارام گفتن ولش کن

وا عزیزم زمانه شما خیلی فرق میکنه بعدم مامانه شما واقعا بی عقلی کرده همچین کاری کرده اتفاق یه بار می ...

بی عقلی چی عزیزم اول اینکه واقعا نمی دونم نگرانی برای چیه داداش من از اول خیلی مسئولیت پذیر بود با ۶ سال سن هم منو نگه میداشت هم خونه مرتب میکرد مامانم هم نمی تونست به خاطر بچه از درس و دانشگاه بزنه که اتفاقا الان بهشمیگم دمتگرم که انقدر اراده داشتی با ۲ تا بچه درستو خوندی که الان لول اجتماعیت بالا باشه از اول ما مستقل بودیم

بستگی به تربیت بچه داره و دوستاش که چه جورین و چه تاثیری روش دارن پسر من ۱۱سالشه اجازه استفاده از اینترنت نداره دوستاشم بچه مثبتن کوچیکه ۲ سالشه گاهی میذارمشون تنها ولی دیدم بچه های این سنی حرفایی میزنن که عجیبییب همشم از مجازی یاد میگیرن

من اگه مامانم اینجوری بگه خیلی بدم میاد ،اما متاسفانه روزگار بدی شده خیلی بد یعنی باید توقع هرچیزی ر ...

آره واقعا تو این دوره بچه بزرگ کردن خیلی سخت شده از هرنظر

بی عقلی چی عزیزم اول اینکه واقعا نمی دونم نگرانی برای چیه داداش من از اول خیلی مسئولیت پذیر بود با ۶ ...

الان رو میگم اگه کسی همچین کاری بکنه بی عقلی کرده

زمانه شما خیلی خیلی خیلی اوضاع متفاوت بود الان متاسفانه بخاطر رعایت نکردن خیلی چیزا و فضای مجازی حتی پسربچه ها هم خیلیا چیزا رو زودتر از سن شون میفهمن پس طبیعیه تو خلوت و تنهایی زیاد بخاطر سر رفتن حوصله شون وسوسه بشن به چیزای بد.....

وای 😱😱😱😱

بله متاسفانه بس بیخیالن زن و شوهر

بااین که این موضوع بهشون ثابت شده

بازم بچه های طفلی رو تنها میزارن میرن بیرون

تازه سومی رو هم بارداره 😐فکر کن زن و شوهر باهم میرن مثلاً دکتری سونویی جایی چند ساعت بچه ها تنها توی خونه

هرچی هم میگیم اصلا نمیفهمن

یاخداااااااا

بله متاسفانه بس بیخیالن زن و شوهر

بااین که این موضوع بهشون ثابت شده

بازم بچه های طفلی رو تنها میزارن میرن بیرون

تازه سومی رو هم بارداره 😐فکر کن زن و شوهر باهم میرن مثلاً دکتری سونویی جایی چند ساعت بچه ها تنها توی خونه

هرچی هم میگیم اصلا نمیفهمنن

وااااایچند ساله ان؟؟؟کاش یه جوری به خانواده اش اطلاع میدادی

شوهرم گفته اصلا به کسی نگو که تو آدم بده میشی. مادر اگه مادر باشه خودش باید بفهمه.جوری این پسر به این کار معتاده که هفته ای سه چهار بار دوستاش میان برای این کار

الان رو میگم اگه کسی همچین کاری بکنه بی عقلی کرده زمانه شما خیلی خیلی خیلی اوضاع متفاوت بود الان متا ...

از این نظر واقعا موافقم اون زمان اصلا بچه ها اینجور چیزارو نمی دونستند من خودم سال اول دبیرستان یکم چشم و گوشم باز شد

بله درسته حرف شما