من پسرام بزرگه ۱۶سالش وکوچیکه ۸سالش،تا الانم ازپسر بزرگم هیچ رفتار غیر عادی ندیدم خدایی ولی مادرم هی بهم میگه باهم تنهاشون نزار،مثلا بعضی جاها که نمیشه بچه برد باهم میمونن توخونه درحد مثلا چندساعت ،یعنی به حرف مامانم گوش کنم یا به دلم که میگه به بچه هات اعتماد کن،خدایی بچه ها بزرگ تر که میشن چالش هاشونم بزرگ میشه
به چشم خودم دیدم تا مامانش میره دوستاش میان چنددقیقه قبل ازینکه مامانش بیاد دوستاش میرن.صداشونو هم شنیدم در مورد نحوه رابطه جنسی.بخاطر شرایط سایت نمیتونم واضح بگم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وای یاد یه خاطره افتادم من تو یه فروشگاه لوازم خانگی کار میکردم یه خانواده اومدن مادر پدر رفتن خرید کنن دو تا برادرا نشسته بودن برادر بزرگه دستشو انداخته بود دور گردن برادر کوچیکه هی لبشو بوس میکرد دست میزد به ناحیه ی خصوصیش کوچیکه هی میگفت نکن میخندید من حس بدی گرفتم گفتم برم به مامانش بگم بلاخره اینجا دوربین هست میبینن متوجه میشن همکارام گفتن ولش کن
وا عزیزم زمانه شما خیلی فرق میکنه بعدم مامانه شما واقعا بی عقلی کرده همچین کاری کرده اتفاق یه بار می ...
بی عقلی چی عزیزم اول اینکه واقعا نمی دونم نگرانی برای چیه داداش من از اول خیلی مسئولیت پذیر بود با ۶ سال سن هم منو نگه میداشت هم خونه مرتب میکرد مامانم هم نمی تونست به خاطر بچه از درس و دانشگاه بزنه که اتفاقا الان بهشمیگم دمتگرم که انقدر اراده داشتی با ۲ تا بچه درستو خوندی که الان لول اجتماعیت بالا باشه از اول ما مستقل بودیم
بستگی به تربیت بچه داره و دوستاش که چه جورین و چه تاثیری روش دارن پسر من ۱۱سالشه اجازه استفاده از اینترنت نداره دوستاشم بچه مثبتن کوچیکه ۲ سالشه گاهی میذارمشون تنها ولی دیدم بچه های این سنی حرفایی میزنن که عجیبییب همشم از مجازی یاد میگیرن
بی عقلی چی عزیزم اول اینکه واقعا نمی دونم نگرانی برای چیه داداش من از اول خیلی مسئولیت پذیر بود با ۶ ...
الان رو میگم اگه کسی همچین کاری بکنه بی عقلی کرده
زمانه شما خیلی خیلی خیلی اوضاع متفاوت بود الان متاسفانه بخاطر رعایت نکردن خیلی چیزا و فضای مجازی حتی پسربچه ها هم خیلیا چیزا رو زودتر از سن شون میفهمن پس طبیعیه تو خلوت و تنهایی زیاد بخاطر سر رفتن حوصله شون وسوسه بشن به چیزای بد.....
وااااایچند ساله ان؟؟؟کاش یه جوری به خانواده اش اطلاع میدادی
شوهرم گفته اصلا به کسی نگو که تو آدم بده میشی. مادر اگه مادر باشه خودش باید بفهمه.جوری این پسر به این کار معتاده که هفته ای سه چهار بار دوستاش میان برای این کار