2777
2789
عنوان

برنج دودی کیا دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 33 پست
اهل کجاییی؟

گیلان

رشت

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا.مثلا ۴تا۵پیمانه برنج ایرانی را با۱ یا۲پیمانه دودی درست میکنم.عالی میشه.البته خودتون با توجه ...

خوبه شما ترکیب میکنید

ولی بابامممم میگع فقط همین واونا خوششون میاددد رفته 40 کیلو برنج دودی اصل خریده که بوش کل کابینتو ظرف غذا وبرمیداره 😂😂🙁🙁😑

کاربری دست چند نفره خودم 24 سالمه ،، اون دونفر گاهی میان درباره کنکور ودرسشون تاپیک میزنن🤗

خوشبحالت تو بهشت بدنیا اومدی😍

فداتشم البته لاهیجان بدنیااومدم😁😁

ولی ازدواج کردم اومدم رشت

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یا خدا ما اندازه یه کیلو میخریم اندازه نصف لیوان میرنم تو۳پیمانه برنج

همین یعنی درست میکنه به خدا قسم مزه خورشت ویا هرچی واصلا حس نمیکنم فقط مزه دود وبوش وحس میکنم ونمیتونم بخورم زیاد 🙁

کاربری دست چند نفره خودم 24 سالمه ،، اون دونفر گاهی میان درباره کنکور ودرسشون تاپیک میزنن🤗

گیلانرشت

به به شما شمالی هستی پس براهمینه خیلی دوس دارید 🥰

بابام از شمال این برنج وسفارش دادن بیارن

خوبه شما ترکیب میکنید ولی بابامممم میگع فقط همین واونا خوششون میاددد رفته 40 کیلو برنج دودی اصل خرید ...

من دودی تنها هم دوست دارم.ولی چون دودی خوب اصولا نمیتونم پیدا کنم مجبورا مخلوط درست میکنم. شما به مرور به طعم و بوی آن عادت میکنید نگران نباش

خداییش خق داری نمیشه خورد

هعیی یعنی جنگ جهانی با بابام کردم 😂😂😂 ولی چه میشه کرد از حرص ما رفته 40 کیلو سفارش داده 😂😂😂😂

من عاشق برنج دودیم.. مامانت اشتباه میپزه باید با برنج ایرانی دیگه قاطی کنه ک بوی دودش اذیتتون نکنه.. برنج دودی رو بیشتر با ماهی و تن ماهی میخورن واقعا بی نظیره.. چون گرونه من خیلی ساله نمیخرم.. ولی واقعا دوسش دارم.

رفته 40 کیلو خریده بابام اورده یعنی دارم میمیرم حالا حالاها باید بخوریممم🙁🙁

گرونتر از برنجای دیگه هم هست فک کنم ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

به به شما شمالی هستی پس براهمینه خیلی دوس دارید 🥰بابام از شمال این برنج وسفارش دادن بیارن

اره عزیزم یعنی عاشق اینم بوش توکل خونه بپیچه😂

یعنی اذیت نمیشی خورشت وته چین وایناا. مزش اذیتت نمیکنه؟

نباید خالی دم کنید با برنج معمولی مخلوط

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️