2777
2789

من گریه کردم

کلاس پنجم تو واتساپ مثل خولا بلاگر شده بودم بعد ۳۰۰ ۴۰۰ نفر رو تو یک گروهی داشتم اد کردم خیلی هارو هم اصلا نمیشناختم قوانین گروه رو هم زده بودم ورود پسرا ممنوع خخخ بعد یکی شون بهم پیام داد میگفت چقدر خوشگلی تو ویس میداد اینارو میگفت ۱۹ ۲۰ سالش اینا بود بعد بهش میگفتم به من پیام نده من با پسرا حرف نمیزنم اونم میگفت چرا مگه پسرا دل ندارن ؟ بعدشم مردک همش میخندید تو ویس هاش از اخر واتساپم رو پاک کردم رفتم نشستم یک گوشه گریه کردم هرچی مامانم میگفت چی شدی تو نمیگفتم از اخر به داداش بزرگم گفتم اونم گفت شمارش رو بده منم گفتم پاک کردم گفت عیبی نداره دیگه نرو اینجاها رو

چقدر خودم رو اذیت کردم چدر خر بودم

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

چقدر جوگیر بودی🤣گریه دیگه چیه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر چه تجارب گاهی تلخ هستن ولی آدم بیشتر در باره آدمها میفهمن پس بعد از این بیشتر دقت کن هر کسی لیاقت همصحبتی رو نداره....

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....