2777
2789

چرا خب؟؟؟

چراکاربرای اصیل و خوب همه میرن ازاینجا.جو اینجا واقعا بده.

راحت میان و توهین میکنن به هم ودل میشکنن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا خب؟؟؟چراکاربرای اصیل و خوب همه میرن ازاینجا.جو اینجا واقعا بده.راحت میان و توهین میکنن به هم ودل ...

دووم نیاوردم دوباره برگشتم ولی ای کاش کیچیم سیناردی او واقت کی گدیم ایرانا گتمیردیم نینیرم بی نژادپرست مملکتی

اخ من نه اخماخام نیه گدیم بی دلی مملکته

دووم نیاوردم دوباره برگشتم ولی ای کاش کیچیم سیناردی او واقت کی گدیم ایرانا گتمیردیم نینیرم بی نژادپر ...

سلام.بابا هارا گدیسن اخه؟

نه وار؟گوی نمنه دیللر دسینلر دا سایما.بحث المه بو کوپین قیزلارینان.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

سلام.بابا هارا گدیسن اخه؟نه وار؟گوی نمنه دیللر دسینلر دا سایما.بحث المه بو کوپین قیزلارینان.

کوپین قیزلاری مگر گویور نچه گون مونان گاباغ تیراختورون اودمانا اوشاغلار تاپیک ورمشدیلار عملا بیزلره ددیلر وحشی 😑

کوپین قیزلاری مگر گویور نچه گون مونان گاباغ تیراختورون اودمانا اوشاغلار تاپیک ورمشدیلار عملا بیزلره ...

..یدیلر.عزیزیم اولار یانیبلار اوت توتویلار.گوی دسینلر دا عقده ای اداملارین سوزوینن نمنه اولاجاخ اخه؟

چووخ گوزل اویون اوینادیلار ✌

اعصاب گالمپ هریانا گدیرسن هامنن گوجو تورکلره چاتپ

ترکلرین داشی توشوب باشلارینا دا🤣تورکون داشی آغیردی

..یدیلر.عزیزیم اولار یانیبلار اوت توتویلار.گوی دسینلر دا عقده ای اداملارین سوزوینن نمنه اولاجاخ اخه؟ ...

به ده یاندخ وردخ اولارا اما بی تیمین ایشی فحاشیدی ایندی باقرینن و علی دایی اوزلرینه الیپلر سیپر کی نیه سیز مینارا توهین الیپسیز

بیرنفر یوخدو دیه یاخجی المیشیخ گوزوزوده چاخادمشخ