2777
2789
عنوان

اگه روز خاکسپاری ببینین خانواده طرف براش گریه نمیکنن چه فکری میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 30 پست

من برای همه چی گریه میکنم

منو باید ببرن گریه کن مردم بشم

ی فیلمی بود چند میگیری گریه کنی ، برای من ساختن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای همه چی گریه میکنممنو باید ببرن گریه کن مردم بشمی فیلمی بود چند میگیری گریه کنی ، برای من ساخ ...

ای خدا🤣🤣

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بستگی داره اگه همه اینجوری بلشن شاید طرف خوب نبوده

ولی دیدم یه سریا بهت زده و شوک میشن قادر نیستن گریه کنن.

دایی خودم یه دوستی داشت که فامیل دورمون بود رفت و امد داشتیم، باهم مثل برادر، برای منم مثل برادر بود، برای مادرم مثل پسر، اونم خیلی به مادرم احترام میزاشت

فوت شد همه شوک بودیم ، داییم قادر به گریه کردن نبود فقط میشست یه جا رو نگاه میکرد جوری که خانواده خود طرف نگران حال دایی من بودن چون داییم هم برای اونا مثل پسر و برادرشون بود.

میخواستیم ببریمش دکتر... دیگه انقدر خاله هامو مادرم باهاش حرف زدن میگفتن فقط گریه کن خالی کن خودتو... تا یه روز دیگه گریه خودشو خالی کرد انقدر گریه کرد کم کم حالش بهتر شد.

ای خدا🤣🤣

خیلی دلم از زندگی سیره. هر راهی رفتم ب سنگ خورد

خدا اصلا نمیبینه

خیلی ناراحتم گریه ام بند نمیاد

خسته ام

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خیلی دلم از زندگی سیره. هر راهی رفتم ب سنگ خوردخدا اصلا نمیبینهخیلی ناراحتم گریه ام بند نمیادخسته ام

الهی بگردمت عزیزم امیدوارم راه پیش روت روشن بشه و دیگه درد نبینی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

الهی بگردمت عزیزم امیدوارم راه پیش روت روشن بشه و دیگه درد نبینی

دیگه دعا جواب نمیده

دیگه خدا نمیبینه

دیروز روز ۹ ختم سوره واقعه بودم باید ۹دور میخوندم، یادم رفت بخونم.خیلی غصه داشت دلم، یادم رفت بخونم

ختمم باطل شد

دیگه خدا نمیخواد

خدا کمک نمیکنه

دیگه دعا جواب نمیدهدیگه خدا نمیبینهدیروز روز ۹ ختم سوره واقعه بودم باید ۹دور میخوندم، یادم رفت بخونم ...

نگو اینجوری من دلم روشنه و خبرای خوب تو راهه برات

نگو اینجوری من دلم روشنه و خبرای خوب تو راهه برات

دلم خوش بود ب ختمه

اونم یادم رفت

دلم خوش بود ب ختمهاونم یادم رفت

خدا نیازی به ختم و اینا نداره فقط بهش ایمان بیار و بسپار به خودش