2777
2789
عنوان

کالابرک

82 بازدید | 14 پست

بچه ها من بابام نظامی برای همین اطلاعاتمون یه جورایی محرمانه است، مثلا یارانه اینارو از طریقی میدن که اطلاعات کاربری نظامیا مشخص نشه،

حالا من ازدواج کردم، یارانمو از بابام اینا جدا کردم ولی نمی دونم چرا منو سرپرست تنها تعریف کردن😑

دهکمم زدن دهک یک😑 شوهرم دهک هفته

الان بهم یارانه چهارصدی میدن، کالابرگم طبق دهکای یک تا سه...

عذاب وجدان دارم واقعا

میگم برم اطلاع بدم، شوهرم میگه هم یارانتو قطع می کنن هم جریمت می کنن...

کسی مثل من بوده؟

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

یعنی چی ؟!

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

ولش کن دختر استفاده کن بره

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید به روال قبل حسابت کردن یا فکر کردن مستقلی و ازدواج نکردی فقط میخوای یارانه تو جدا کنی .

نمیدونم برای جدا کردن یارانه ام پلیس به علاوه ده اصلا اطلاعاتمو نمیاورد گفتن از طریق خود ارگان نظامی اقدام کنید، منم کردم اینجوری شد

همسرت برا جدا کردن یارانه اقدام کرد یاخودت؟؟

منم پدرم نظامی بود

بعد ازدواج همسرم رفت یارانه رو جدا کرد ب راحتی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ما یک آدم پولدار تو فامیل داریم ماهی ۱۵۰میلیون در آمدشه ولی دهک ۳ هست چون هر چی پول داره به کارت مادرش میره و هر چی هم داره به نام زنشه کلابرگم بهش تعلق میگیره تازه یک برادرش فلج بود چند سال پیش مرد و این بچه ها همه تحت پوشش بهزیستی بودن ولی خبر ندادن که این بچه مرده و هنوز دارن از بهزیستی حقوق میگیرن و عقایدش هم اینه هر چی از این دولت بکنی درسته

ای بابا ول کن دیگران تیلیاردی از این مملکت میکنن و میخورن این یارانه که یک صدم از حق خودمونهبده به ی ...

ما حروم نخورده انقد بدبختیم وای که بخوریم😑😑

همسرت برا جدا کردن یارانه اقدام کرد یاخودت؟؟منم پدرم نظامی بودبعد ازدواج همسرم رفت یارانه رو جدا کرد ...

خودم ولی میرفتم پلیس می گفتن اطلاعات نمیاد برین ارگان خودتون