2777
2789

من خیلییی فراوون لباس میخرم هفته ای ۲ تا بیرونی مثل سوییشرت دورس شومیز شلوار لی

بااینکه کاری ندارم ماهی۶ تومن بابان میده همشو خرج لباس میکنم و سالی ۲ بار رنگ مو ناخن مژه اینا هم خودم اصلا خوشم نمیاد نچرال راحتترم

فقد بشدت ب چیزایی ک تو زندگیم کلی دارم پول میدم کدام جا ندارن ۳ تا کمد پر لباس دارم بعضیارو وقت نمیشه سالی یبار حتی بپوشم و لباسای تکراری زیاد میخرم مثلا مجلسی مهمونی گم دارم همش اسپورت بیرونی کافه ای چیزی رفتنی

چیکار کنم ی مناسبتی پیش میاد میبینم لباس ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم یه قرعه کشی خونگی ثبت نام کن مثلا ماهی ۳ تومنش رو بده قرعه کشیبعد که پولش درامد یه چیز بزرگت ...

ترسناکه برامن اینکارا اگ کلاهبرداری بود چی

منم متاسفانه اینجوریم هر پولی دستم بیاد به جای پس انداز میرم همه رو میدم ارایشگاه و خرید، چون موهام بلونده هردوماه یکبار مجبورم برم ریشه موهامو ترمیم کنه رنگساژ کنه.

چه جوری سالی دوبار ناخن و مژه ترمیم میکنی؟؟ مگه میشه😐 مژه و ناخن هرماه باید ترمیم بشه که

درست اصولی خرید نمیکنی یک سری لباسای بیسیک تو هرکمدی باید باشه یکی دو دست مانتو تک شلوار سفید مشکی ک ...

اونارو دارم همشو

مشکلم اینه بعد اونا رنگای متفرقه ک راحتم ست نمیشن خیلی میخرم زرشکی صورتی آبی قهوه ای این طیفارو خیلی میخرم

از هررنگ کلی دورس سوییشرت شلوار کتان و..دارم استایلای تکراری میسازن فق

منم متاسفانه اینجوریم هر پولی دستم بیاد به جای پس انداز میرم همه رو میدم ارایشگاه و خرید، چون موهام ...

رنگ مورو میگم

ناخن مژه نمیزارم البته محیط درسمم بی تاثیر نیس ممنوعه