2777
2789

همه ی رابطه هایی که پسره قصد ازدواج نداره.حتی اگر تحصیل کرده باشه و خانواده دار باشه تهش به جای بدی ختم میشه.امکان نداره پسری تو رابطه از دختر اون کارا رو نخواد.یا به جاهایی که نباید دست بزنه دست نزنه.اصلا پسره دوست میشه دخترو عاشق خودش میکنه که همچین کارایی کنه.مامان من اصلا نمیذاره وارد رابطه بشم.چون میدونه صددرصد پسره اینکارا رو میکنه.حالا چه دانشجو پزشکی باشه چه خانواده داشته باشه چه تحصیل کرده باشه تو رابطه درخواست هایی از آدم دارن که واقعا آدم هنگ میکنه.به کی اعتماد کنیم.با کی وارد رابطه شیم...عشق و علاقه تبدیل شده به نیاز های کثیف.دلم یه رابطه با عشق و علاقه میخواد که تهش به ازدواج ختم شه ...

چرا امکان داره

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری میگی رابطه وقتی دو نفر برن تو رابطه قضیه خیلی فرق میکنه چون دو طرف نیازهایی دارند ولی دوستی معمولی تا دلت بخواهد دوست خوب از زمان دانشگاه دارم حتی همون موقع باهاشون مثلا تا خونه میرفتم منو میرسوندن

اصلا اینطور نیست

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

من مخالف ارتباط سالم به قصد شناخت برای ازدواج نیستم

اما دقیقا به نظرم بزرگترین مشکل همینه

شاید بهتره بعد ۵ ۶ماه آدم جدی باشه خانواده ها در جریان قرار بگیرن

حالا لازم نیست زود ازدواج کنن که

بالای ۹۹درصد همینطوریه

اگه پسری با کسی دوست بشه و نخواد لمسش کنه شاید مشکل داشته باشه چون این یه غریزه هست که خدا توی وجود آدم میزاره

مگر اینکه اون مرد خیلی خیلی خوددار باشه

با حرفتون بشدت موافقم.حالا من طبق تجربه خودم اومدم با هرکی وارد رابطه بشم روز ۳ ۴ درخواستایی نابه جا داشت که مجبور بودم همون روز کات کنم.اتفاقا با ی پسره ۳سال تو رابطه بودم پزشک بود دقیقا تمام اون۳ سال درگیر این بودم که اگه میام همو ببینیم قبلش قول بده عین دوتا دوست معمولی بشینیم حرف بزنیم فقط.من واقعا پسره خوب تو راهم قرار نگرفت

بله قبول دارم قبل ازدواجم که یکم شیطنت میکردم اون همه آدم که امتحان کردم بغیر از دوتاشون بقیه دنبال رابطه بودن یکیش اومد خواستگاری ولی خانواده قبول نکردن اون یکیشم خودم ول کردم