2777
2789
عنوان

هدیه های شوهرممم 📸😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5709 بازدید | 252 پست
این تاپیک پربازدید بشه قطعا کشته و زخمی میده به قول کامنت اون کاربر حسود پلاستیکی ها پیداشون میشه

وای عاشقتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

آجی منم الان دوست و رفیق ندارم چون شوهرم خوشش نمیاد تنها بدون اون جایی برم برا همین میگم یه روز داست ...

ماهم سنمون کم بود گلی ازدواج کردیم من ۱۵ اون ۲۱ براهمین خیلی سختم شد باهمه اینا کنار اومدم حتی دعواهم راه نمیندازم ولی طاقت بعضی حرفا و کاراشو ندارم و الان شده نتیجه این که خونه بابامم ولی نمیدونم چرا حس میکنم ایندفعه دیگه برگشتی نیستو جدامیشیم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عاشقتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من بیشتر عشقولیم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

🌹👩❤️👩👩❤️👩😍❤️❤️😍😘😘من عمو نوروز چند ماه دیگه میام برات خبر خوش میارم که به مراد دلت برسی انشا ...

من ذوق😍😍😘😘💚💚

همچنین عزیزدلمم 😘😘🫂🫂❤️❤️

ماهم سنمون کم بود گلی ازدواج کردیم من ۱۵ اون ۲۱ براهمین خیلی سختم شد باهمه اینا کنار اومدم حتی دعواه ...

آجی سن ات خیلی کم بود غریب هست یا فامیل چرا آنقدر زود ازدواج کردی چه جور آشنا شدی آره مشکلاتش آجی زیاده یکی دوتا نیست 😔

یعنی کجا رفته پدر مادرش خبر دارند ازش دوست مجردی از کجا پیدا کرده

خونه مامانش هست همونم مامانشم طرفدار بی قید وشرط پسرشه بااینکه اخلاقشو میدونه ولی موقع قهر طرف منو نمیگیره و اصلا نمیگه حتی چتون هس که قهر کردید

من بیشتر عشقولیم

عزیزدلییی توووو😍😍😍

من واقعا عاشق عکسای تواااااممممم😍😍😍😍😍😍

عالیننننن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

وای یازده سال گذشته بوده عجب بگو به زن بچه آت لطف مهربونیت کن که خد از سر تقصیرات بگذره نه به غریبه

والا بخدا منکه اصلا حلالش نمیکنم بخاطر اینهمه زجر و کتکی که به ناحق خوردم

خونه مامانش هست همونم مامانشم طرفدار بی قید وشرط پسرشه بااینکه اخلاقشو میدونه ولی موقع قهر طرف منو ن ...

بعضی مادر شوهرا از خداشون هست عروس با پسر دعوا کنه بگو به تو چی میرسه عوض اینکه نصیحت اش کنه طرفداری اش میکنه چه مادری البته هیچکس مادر خود آدم نمیشه هر کس به فکر خودش کسی نمیگه ماست من ترشه

عزیزدلییی توووو😍😍😍من واقعا عاشق عکسای تواااااممممم😍😍😍😍😍😍عالیننننن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

فداتشم دل به دل راه داره عزیزم

منم تاپیکاتو هر چند روز یکبار چک میکنم ببینم جدید زدی یا نه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )