2777
2789
عنوان

یادمه یبار ی کاربری بهم گف با همسرم وقتی دوست بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پایدار باشن...تو دوستی این پاتنر منم خیلی هوامو داشت هرچی میگفتم انجام میدادولی من برام مهمه ک وقت و ...

به نظر من رابطه جدی که به ازدواج ختم بشه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
خیلی قبول دارم این حرفو،منم دقیقا همین تجربه رو دیدم دوستم بهش گفت خسته شدم از این مدل رابطه دو روز ...

دقیقااا

خودم پرستارم تو محیط کار و فامیل خیلی دیدم حرف جدی شدن پیش بیاد ولی تا امروز رد میکردم 24 سالمه

ولی ازین ببعد تصمیم درستی میگیرم

یلدام ی دخترگرگانی

دقیقاااخودم پرستارم تو محیط کار و فامیل خیلی دیدم حرف جدی شدن پیش بیاد ولی تا امروز رد میکردم 24 سال ...

درستشم همینه ،من یه بنده خدایی هم میشناسم پسره بهش میگفت اهل ازدواج و.... نیستم ،بعد کات با دختره یه هفته بعد رفت خواستگاری

اینارو میگم که حواسمون باشه با ادم دروغگو و ریاکار نریم تو رابطه وگرنه که تنها بودن شرف داره به بعضی ازدواجا

اگه واقعا بخوادت وبرای ازدواج تصمیم داشته باشه دوباره میاد

اره

ولی دردم اینه ک واقعا جفتمون تو دوستی صدمون و گذاشتیم

مشکل من اینه ک خیلی ترسوعه و محتاط

ی تصممیم بخاد بگیره کلی سبک سنگینش میکنه....من خیلی اهل ریسکم

یلدام ی دخترگرگانی

درستشم همینه ،من یه بنده خدایی هم میشناسم پسره بهش میگفت اهل ازدواج و.... نیستم ،بعد کات با دختره یه ...

فقط دردم اینه ک کاش زودتر جدا میشم نمیذاشتم یسال درگیر هم بشیم

یلدام ی دخترگرگانی

مخفف سیستر انگلیسیینی ابجی

ای ول...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
فقط دردم اینه ک کاش زودتر جدا میشم نمیذاشتم یسال درگیر هم بشیم

عیبی نداره،شده دیگه مهم اینه به این نتیجه رسیدی،دختر و پسر هم فرقی نداره ادم کسیو دوس داشته باشه ازش نمیگذره همین