2777
2789

مرغ

همیشه دوتا(کامل نه نصفه)درست میکردم اینبار چهار تا سرخ کرده بودم با سیب زمینی

حرصش گرفت

عیب ظاهر مو طبق معمول ب روم آورد ک حرصشو خالی کنه

منم گفتم پنجاه سال ته ولی اخلاق ت اینقدر احمقانه س احترام به سگ گذاشتن راحت تر از احترام گذاشته ن ب توه

و...

دعوا شروع شد

البته اون لحظه هیچی نگفت کمی بعد گفت خونه رو ک ب اسم پسرم کردم(از زن اولشه) دیگه دستکاری نمیکنم همون ب اسمش بمونه

منم گفتم غلط کردی پس بچه من چی اونم بچته

بم بالش پرت کرد گفت خودت غلط کردی و...

بنظرتون کی مقصر بود و چرا

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

چقد زندگست شبیه خواهر منه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد زندگست شبیه خواهر منه

از چ لحاظ

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

چند بار این تاپیک مزخرفتو پست میکنی!؟...از عنوانت معلومه دنبال جلب توجهی

@niniyar

لطفاً رسیدگی کنید این کاربرو

اول تو توهین کردی خیلی حرف بدی زدی که آدم به سگ احترام بذاره ..... اگه از ظاهرت عیب گرفت تو ام بدو ...

بارها این کار و کردم فایده ندارد

بچه تو هست یا از شوهر الانت ؟ بنظرم هر دوتون مقصرین لجبازی و فحش دیگه حرمتی نمیمونه

مشترکم

اون چرا باید بخاطر ی تیکه مرغ حرصش بگیره

کاش بیاد نی نی یار،عنوانی که گذاشتی رو ببینه،چقدر بی شخصیت!واقعا زنی؟!

ب تو چ ربطی داره

چند بار تاپیک میزنی

خسته نشدی

سر سینه چه ربطی به موضوعت داشت

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴