2777
2789
عنوان

چقدر کاپوچینو گرون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودریجات خیلی گرون شده کلاداداش من پش کننده ست هاچ کالت کیلویی شده ۱ تومنکاکائو ۱ و ۸۰۰😑..

کاکایو سه برابر شده از پارسال

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من قهوه اینا دوست ندارم فقط کاپوچینو میخورم وقتایی که سردرد دارم انگار حالم بهتر میشهولی خیلی گرونه

اره واقعا .. من گود دی خوردم واقعا خوشمزه بود ولی

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

سلام عزیزمبیا راجب قیمت کاپوچینو بحث کنیم بین این همه موضوع 😂😂

من خیلی خوراکی خور نیستم قهوه دوست ندارم فقط کاپوچینو عاشقشم خیلی گرونه ولی

چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨

من 700 دیدم توو افق کوروش.. ولی مارکشو نخوندم ک کدوم مارکه.. بعدشم مگه چی ارزون مونده.. کاش فقط قیمت ...

اینارو میگی واقعا دلم میشکنه

تو از کجا میدونی تنها دغدغه من قیمت کاپوچینو هست؟ منم مثل همه دارم ایران زندگی میکنم کلی بدبختی دارم الان دیدم نوشیدنی مورد علاقمم این همه رفته روش گفتم

اینارو میگی واقعا دلم میشکنهتو از کجا میدونی تنها دغدغه من قیمت کاپوچینو هست؟ منم مثل همه دارم ایران ...

منم نگفتم ک تو تنها دغدغت قیمت کاپوچینوعع.. میگم کاش همگی دغدغمون قیمت یدونه کالا میبود.. ن ک برنج هندی سر ب فلک کشیده و... منم کاپوچینو خیلی دوس دارم شوهرم قرار بود برام بخره.. هنوز یک ساله نتونسته بخره خخ.. فردا هم مهمون دارم همبازی دخترم میاد با مامانش.. خیلی چیزا کم دارم برا پذیرایی و خبر نداشتم! شوهرمم باهام قهره ولی ترجیحم اینه روم زمین بیافته ولی منت کسی رو نکشم.. یه نمک و پیاز ندارم چیزی درست کنم حالا میوه و... پیش کش!!! ای خدااا این زندگی بود ک برام قسمتش کردی؟!

منم نگفتم ک تو تنها دغدغت قیمت کاپوچینوعع.. میگم کاش همگی دغدغمون قیمت یدونه کالا میبود.. ن ک برنج ه ...

فدای دل نگرانت عزیزم 🥺

امیدوارم خدا یه نیم نگاهی به زندگی هممون بکنه