2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یه دارو داد گفت اینو مصرف کنه واسه آنفولانزا مخصوصا دو روز اول زودتر خوب میشه

مهبافلو ۷۵

گفت بریز توی ۱۰ سی سی آب و یه قند بنداز توش که جذب بهتر بشه و حل کن و ۶ سیسی بده بهش بخوره.و بقیه رو بریز دور.بستگی به سن و وزن داره داروش

آنتی بیوتیک نداد؟

نه فقط تامی فلو پروفن و استامینوفن.

سه بار هم سرم زدیم که فایده نداشت فقط یکی دو ساعت جواب بود

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

سلام خانوم بچه منم تبش ۴۱ بود . بچه من یسالش بود . بچه شما چند سالشه؟

اینا رو ی خانوم تحصیل کرده کادر درمان بهم گفت منم به شما میگم

من نتیجه گرفتم انشالله شمام میگیری

ببین اول از همه بهش نوشیدنی زیاد بده . چای کمرنگ مثلا من با نبات چوبی شیرین میکردم چون از شکل نبات چوبی خوشش میومد

شیر زیاد میدادم . آب . هر چیزی که باعث زیاد شدن ادرارش بشه چون ادرار حرارت بدن کم میکنه مثلا شربت درست کن

اگه سنش جوریه که میتونه تحمل کنه ببریدش سرم آنتی بیوتیکی بزنید چون مستقیما وارد خون میشه و سرعت العملش بالاست

اگه بادرنحبو داری موقع تب با بادرنحبو پاشویه کن کل بدنش رو

لباس نازک

دم کرده گل پنیرک (عرق یا گیاهش نه) فقط گل که رنگ بنفش

طوری داره

یکی ام اصلا به حال خودش نذار من حتی شام و ناهار نمیذاشتم فقط بالا سر بچت باش

بعد شربت آنتی بیوتیک داد؟

شربت آنتی بیوتیک ما آموکسی کلاو میدادیم

تاثیرش کم بود

رفتیم دکتر دیگه سفیکسیم داد

با همون خوب شد

فقط اگ میخوای دارو تهیه کنی به تداخل دارویی دقت کن برو از داروخونه بپرس یا با یک دکتر مشورت کن

چون بچه من هیچ دارویی نداشت ۴ تا آموکسی کلاو دادیم تأثیر خیلی کم داشت بعد عوض کردیم یک دونه سفیکسیم گرفتیم

چرا تاثیرش کم بود یعنی چی شد

یعنی تبش زیاد پایین نمیومد دو روز که شربت میدید خب اصوات باید دفعات تب یا درجه تبش فرق کنه پایین بیاد ولی برای ما همون بود

اسی کدوم شهری ؟ بچه چند سالشه؟