2777
2789
عنوان

من چرا فکر میکنم همه پولدارن بجز خانواده ی من😂

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم ازدواج خیلی موثره.من الان شوهرم فقیره اگه ازدواج میکردم هر روز گوشت میخوردم ولی الان همش سیب ...

عزیزم شما رو میشناسم شوهرتون اهل کار نیست وگرنه بهتون گفتم کارگر گاوداری چون کسی نمیره خیلی تقاضا داره، پولش هم خیلیی خوبه، بعدا میتونید گاوداری هم بزنید چون تجربه میشه براش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دقیقا.الان نه ما هیچی داریم نه پدرمادرم

فقط من یه ذره شانس آوردم شوهرم دستش به دهنش میرسه

هر دو تا داداشام داغون شدن اگه پدرم میتونست دستشونو بگیره خیلی خوب بود

تا حرفم میزنی میگن فلانی درس خوند دکترا گرفت مهندس شد شما هم اینجوری میکردید.فلانی از باباش پول نگرفت خونه خرید..آی بابا مگه همه مغزشون عین همه؟

کاش اگر مجردی تو ازدواج عاقلانه انتخاب کنی یا مجرد بمونی . والا پدر من خیلی زمین داره همه هم جای خوب ...

بالاخره که فروخته میشه عزیزم.آیندت تامین خواهد شد.عروس خاله من بعد بیست سال پس از فوت پدرش زمینهاشو فروختن سی میلیارد بهش ارث رسید .سی میلیارد و داد طلا الان پول طلاهاش صد میلیاردن

خییلی عقب میمونه ادم اینجوریالان مثلا دخترعموم زمین گرون بهش ارث رسید ما تازه میگیم به جایی برسیم دس ...

دقیقا،،خوشبحال اینایی ک پدر مادراشون کمکشون میکنن،،منو شوهرم کارمندیم بسختی و دوتایی چیزایی ک داریمو ب دست اوردیم ولی جاریم و دوستامو میبینم یهویی بدون زحمت صاحب همه چی میشن،کادوهای انچنانی برای بچه هاشون میدن و .. ما برای خرید هر چیزی باید دوتادوتا چهارتا کنیم تا سربرج کم نیاریم

بالاخره که فروخته میشه عزیزم.آیندت تامین خواهد شد.عروس خاله من بعد بیست سال پس از فوت پدرش زمینهاشو ...

خب من الان ۴۰ سالمه الان دلم میخواد بدون دغدغه برم خرید کفش گرون بپوشم و.... بعدا میخوام چکار ؟ حتی خود بابام ۶۸ سالشه الان استفاده نکنه کی بکنه؟؟

میدونم ارث نمیرسه من کاری به این موضوع که به ارث میرسه یا نه ندارم برگرد کامنت قبلیا رو بخون متوجه م ...

درسته یه نفر دیگه بود که گفت آخر از فامیل بهت میرسه فک کردم جواب ایشون رو دادم.