2777
2789

کسی رو دارید اینجوری باشه

بعصی آدما یه کاری رو کش میدن انحام بدن

به قول خودمون فس فس میکنن

مثلا قراره بره دکتر ،ماشین پایین جلو در منتظره و زمان دکتر هم خیییلی کم مونده برسه یعنی شاید دیرتر برسه ولی ارام عین خیالس نیس داره موهاشو شونه میکنه

یا میخواد بره دانشگاه امتحان داره دیر هم کرده نشسته با ارامش صبحانه میخوره

درهرکاری اینجوریه ها

دست نمی جنبونه

انگار مثلا بیکاره با ارامش نشسته

کسی رو دارید در اطرافتون اینجوری؟ یا خودتون اینحوری باشید؟

چرا اینجورین؟

حرص میدن فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دخترم ۱۰ سالشه وقتی میخوایم بریم بیرون میره جلوی آینه وایمیسته مرطوب کننده میزنه بعد پاک میکنه بعد یه مرطوب کننده دیگه میزنه دوباره پاک میکنه دو باره مرطوب کننده میزنه باز پاک میکنه ۳۷۳ بار مرطوب کننده میزنه و ۴۰۰ بار پاک میکنه ما هم همینجوری دم در رچی هم صداش میزنیم میگه باشه اومدم اومدم

من دیر حاضر میشمو کارام سره حوصله است ولی خب هیچ وقت دیر نمیکنم یا کسی رو معطل نمیذارم بجاش زود تر شروع میکنم به حاضر شدن واقعا از کسایی که وقت شناس نیستن خوشم نمیاد.

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

ما خانوادگی اینجوری ایم. ینی نمیدونم ژنه چیه ولی همچون به جز یکیمون لف لفو و شل کار میکنیم . اصلا انگار تند کار کردن تو سیستم بودنمون نیست . من خودمم خیلی ناراضیم از این حالت برای همین چون میدونم رفت میدم ، جایی میخوام برم از شب قبل لباسامو وسایلمو حاضر میکنم لحضه آخری نشه بعدم مثلاً ساعت ۳ قرار باشه من از ۱۱ _ ۱۲ باید بلند شم که دو را بیفتم وگرنه دیر میکنم . بعد من که اینجوری ام ، از کارای خانوادم حرصم میگیره ، ینی اونا خیلیبی بد ترن . 😩😩