2777
2789
عنوان

با تنبلی تخمدان لیزر جواب میده

39 بازدید | 5 پست

من تنبلی تخمدان دارم و دارو مصرف میکنم چهار ماهه...سیپرترون و اسپیرونولاکتون

علائمم خیلی کمتر شده...همزمان با مصرف دارو ها میتونم لیزر شروع کنم؟کسی تجربشو داشته؟

اصلاح سبک زندگی کن

یعنی چی

تنقلات . چیمپس و پفک و شکلات و لواشک بازاری اصلا نخور

روغن استفاده نکن تو غذات و روغن کنجد بریز

ورزش کن باشگاه برو

اب خیلی بخور

هروز یا یک روز در میون حمام برو موهاتو حتما خشک کن با سشوار ک سرما نخوری

هروز شورتت رو عوض کن و در روز دو بار عوض کن شورتت رو

بدنت رو گرم نگه دار فلفل رو بیار تو غذات توی زمستون هم ی شال ببند ب کمرت یا ی پتو بنداز رو خودت ک بدنت یخ نکنه

استرس نداشته باش چون استرس خودش باعث هزارتا مریضیه و سمه

توی خونه نیازی نیست لباس زیر بپوشی

فست فود و پنیر پیتزا نخور

شلوار تنگ هم نپوش خودش عامل نازایی چون ب دستگاه تناسلی فشار میاره

برای لاغری هم غذاتون رو نصف کنید و بخورید یعنی همه چی ها حتی یه بستنی رو نصفش رو بخورید نه کامل

برای دختر دار شدن خوراکی های با طبع سرد بخورید و خانم تو رابطه ارضا نشه

برای پسر دار شدن خوراکی های با طبع گرم بخورید و ماست و دوغ تا ی مدت نخورید و خانم توی رابطه زودتر از مرد ارضا بشه و بعد مرد

و این نکات اگه از طرف هر دو نفر رعایت بشه خیلی خوبه و بهتره

تو دوران بارداری زیاد نخواب تحرک داشته باش ک بچت کولیکی نشه

خوابیده ب بچه شیر نده ک رفلاکس نگیره

قبل بارداری ازمایش ویتامین بگو برای هردوتون دکتر بنویسه ک کمبود ویتامین ها رو جبران کنی هر ویتامینی تو بدن کم باشه زمینه ساز ویار میشه و سقط

تو دوره بارداری همه چی بخور جز سه ماه اول گرمیجات و جیگر و زعفران و هل و دارچین و گلاب و اینا نخور ک سقط میاره

ازمایش ویتامین بده

اگه ب سروصدا حتی کوچکترین صدا حساس شدی و یا تو پاهات ضعف میره ویتامین ب بدنت کمه

اگه سرت میسوزه و یا بیحالی و خواب الود با اینکه تازه از خواب بیدار شدی و استراحت داشتی کم خونیه

اگه زود زود سرما میخوری و بدنت ب جایی میخوره کبود میشه کمبود ویتامین سی

اگه کف پاهات درد بکنه و یا بدنت بوی عرق بده حتی تازه از حموم اومدی و عرق کنی و گُر بگیری کمبود ویتامین دی

لک های پوست کمبود ویتامین ای و سی

و البته ویتامین دی زیاد باعث لک پوست میشه و حالت تهوع جوریکه فقط توی افتاب بری حالت تهوع میگیری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای نقاط هورمونی نه متاسفانه مثل دور سینه بازو خط ناف ولی کلا همزمان با دارو هورمونی لیزر نباشه ب ...

اخه چت جی پی تی پرسیدم گفت چون داروهات برای تنظیم اندروژن و ایناست همزمان شدنش باعث نتیجه بهتر میشه نمیدونم چیکار کنم :(