2777
2789
وقتی. کاربر خانوم ما از ذوق چت باهاش سر از پا نمیشناسه مشخصه اونم هوا ورش میدارع

حرف دهنت بفهم

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

ریپ نزن بسه دیگه

یادش بخیر نینی سایت اصلا اقایون بیکار نبودند سالهای گذشته ..از وقتی رنج سنی کابرا اومد پایین متاسفانه مکان وقت گذرونی و چتهای بی مورد اقایون بیکار شد.... اقایون دهه 50 و 60 اصلا نمیومدن تو سایت الان دیگه همه دهه 70 و هشتادی ها برای وقت گذرونی اینجا مشغولن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش بخیر نینی سایت اصلا اقایون بیکار نبودند سالهای گذشته ..از وقتی رنج سنی کابرا اومد پایین متاسفان ...

والا گیر داده ول نمیکنه یه کامنت گذاشتم

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

حرف دهنت بفهم

راحت باش شما😊

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
والا گیر داده ول نمیکنه یه کامنت گذاشتم

اعتنا نکنین بهشش خودش خسته میشه میره. من نمیفهمم ادم چقدر باید بیکار باشه وسط اینهمه خانم بیاد وقت گذرونی اینجا. بنده خدا اطرافیان این جور ادمها ...مدام تو بحثهای زنونه اینها وسط گود میشینن و چقدر نچسب و ...هستن

اعتنا نکنین بهشش خودش خسته میشه میره. من نمیفهمم ادم چقدر باید بیکار باشه وسط اینهمه خانم بیاد وقت گ ...

کاش بقیه ندونسته قضاوت نکنن

😍😍😍خدا کنه بباره و سد ها پرشن😍برف بباره😍

خیلی بارون رو دوست دارم. ولی برف نمیاد مازندران خصوصا قسمتهای شرقی. همسرم صبح داشت میرفت بیرون گفتم دیدی مدتها هست چتر استفاده نمیکنیم اصلا یادمون رفته کجا گذاشتیمش کلی دنبالش چرخیدیم