2777
2789
عنوان

خواستگارهای قبلیم هر کدوم‌یه بچه دارن ولی ما بچه دار نشدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 23 پست
میدونمعذاب وجدان هممیگیرمولی خب وقتی میبینم داروهاشو مصرف نمیکنه عصبانی میشم میگم تو منو سرکار گذاشت ...

اره حق داری عصبانی چی ولی با تحقیر نگو، دعواش کن که بخوره ولی اشاره به مشکلش زیاد نکن، انگار قرص برای سرما خوردگیه

مطمئن باش مردا انقد نامردم اگه مشکل از اسی بود نه تنها خود مرد بلکه خانوادشم کلی حرف بار عروس بیچارش ...

این دلیل خوبی نیست که بگیم اگه استارتر میزنه تو سر شوهرش عب نداره چون اگه اون بود اونم میزد تو سر استارتر،درواقع ما اطلاعی از این مورد نداریم ،چیزی که واضحه اینه که هر آدمی مشکلی داشته باشه خیلی کار بدیه که بخوای هی بزنیش تو سرش

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن باش مردا انقد نامردم اگه مشکل از اسی بود نه تنها خود مرد بلکه خانوادشم کلی حرف بار عروس بیچارش ...

دقیقا

الان هم همسرم وقتی باهام بد تا میکنهمجبور میشم اینو بزنمتو روش

البته ناراحتم

خاستگار قبلی خر کیه؟ مگه از خاستگاراتون خبر دارید؟ چه بیخود چه پیگیر

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بنظرم جداشی بهتره چون حتی اگه مادرهم بشی رفتارات ازذهن شوهرت پاک نمیشه

شما از همه چی خبر ندارین

اوایل اصلا به روش نمی اوردم

تنها از شهرستان بردمش عمل کرد،به کسی نگفتیم،گفتیم عمل اپاندیس بوده.بعدا مادرش اینا گفتن چرا گذاشتی زن ببرتت،چرا نذاشتی یه مرد باهات باشه و کلی به من بدبین شدن

چون ما نمیخواستیم مادرش اینا بدونن.

همسرم اونجا جلوی اونا از من دفاع نکرد

یه بار همون اوایل بعد از عملش،ازمایش بارداری من مثبت شد، توی اون دو ماه انقدر عذابم داد و کتک زد که افتادم خونریزی و بیمارستان بستری شدم تنهام گذاشت

منم خاطرات خوبی ندارم

الان هم دیشب رفتم آمپولشو بزنم،نذاشت گفت نمیخوام

منم پرت کردم گفتم تو منو سر کار گذاشتی

شما از همه چی خبر نداریناوایل اصلا به روش نمی اوردمتنها از شهرستان بردمش عمل کرد،به کسی نگفتیم،گفتیم ...

تووقتی گفتی میزنی توروش من تاتهشوخوندم وفهمیدم مشکلاتت عمیق ترازیه دعوای سادست مشخص بودتوام ازش ناراحتی براهمون گفتم بهتره ادامه ندین اگرم قصدتون ادامه زندگیه قبل یه مشاوره برین حتما

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰