2777
2789
عنوان

نی نی سایتی های عزیز که گفتید برو هنری یاد بگیر حالا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 21 پست
فروش رو یاد بگیر، جذب مشتری و...

چجوری یاد بگیرم ؟ آخه وضعیت میزارم .کانال گذاشتم .کارام هرروز استوری میکنم . انگار نه انگار اصلا

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس فعلا بی خیال شو و به زندگیت برس، الان از فکر کسب درامد بیا بیرون،

نمیشه هشتمون گرو نومونه

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

چجوری یاد بگیرم ؟ آخه وضعیت میزارم .کانال گذاشتم .کارام هرروز استوری میکنم . انگار نه انگار اصلا

من ادم مذهبی ای هستم، دیدم کار تو اینستا برای ادمی که یه سری اصول داره، مثلا چهره ام معلوم نباشه، خنده و مسخره بازی نکنم و.... فایده نداره، گذتشتم کنار و بی خیالش شدم

ولی جذب مشتری صرفا معرفی محصول نیست

اول باید با مخاطبت دوست بشی که علاقه پیدا کنه کانالت رو دنبال کنه، معمولا با مسخره بازی و خنده و شوخی وپشت صحنه خنده دار کارهات و...

فروش قلق های زیادی داره

من ادم مذهبی ای هستم، دیدم کار تو اینستا برای ادمی که یه سری اصول داره، مثلا چهره ام معلوم نباشه، خن ...

درسته

توی بله هم کانال بزن. خیلی از ایتا شلوغتره

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
توی بله هم کانال بزن. خیلی از ایتا شلوغتره

چند نفر میشه عضو دعوت کرد ؟