2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط جنین

181 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز کسایی که یکبار سقط داشتن بیان بگن چندوقت بعدش باردار شدن؟اگه هنوز تو اقدامین بیاین با هم باشیم و از تجربه های هم استفاده کنیم،چیکتر کنیم که زودتر باردار شیم و علت سقطتون چی بوده؟

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌

من ۲۹ سالم بود بارداری اولم بود و هیچ مشکلی نداشتم هیچی، یهو  خونریزی  کردم سونوگرافی گفت بچه تا هفته نه رشد کرد ولی من ۱۳ هفته بودم،کلی بدبختی کشیدم و نهایتا بخاطر باقی موندن جفت کورتاژ شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو تا سقط بعد دوسال باردار شدم😜😜😒

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

من هفته نه خونریزی بعدشم سقط شد طبیعی دفع شد س ماه بعدش اقدام کردم سومین ماه اقدام باردار شدم انشالله زودی مادر بشی و ب سلامت بغلش کنی

ماییم و تو ای جـان که جگـر گوشه ی مایی👪
من دو تا سقط بعد دوسال باردار شدم😜😜😒

البته بعد دوسال اقدام کردم ماه اول شد خداروشکر

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

من همون ماه بعدش اقدام کردم اصلا صبر نکردم ولی الان سه ماه که نشدم 

من تو ۶هفتا

ه خود به خود افتاد

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
الان ماه چهارم تو اقدامم موعدمم بیست و هشت ،چ روزهایی اقدام داشتید؟یادتونه؟

دکتر به من گفت ۱۳ ۱۵ ۱۷ 19 ۲۱ اقدام کن نتیجه هم داد

ممنون اسمول انجل آخه بعضی ها تا یکسال بعدش باردار نشدن از این میترسم،هرچند همون بار اول با اولین اقدام باردار شدم ولی باز میترسم

علت سقط شما معلوم نشد برای من که به قول دکتر علتی نداشت و سقط بی دلیل بود

اگه سقط نشده بود ماه دیگه ۱۹ زایمانم بود