2777
2789
عنوان

یعنی دیونه شدم بخدا کی ها پانیک داشتن به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم عزیزم خدا برات بهترین ها رو بخواد

ببخشید تاپیکت رو ک گفتین خانواده ت رو ندیدین خوندم

قلبم درد گرفت.... هنوزم ندیدین؟

تو چه شرایطی هستین الان؟

اوضاعت بهتر شده؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و......)عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازیزور ...

از مورد اولی ۶ تا

از مورد دومی ۲ یا ۳ تا

حالا چی میشه؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

ببخشید تاپیکت رو ک گفتین خانواده ت رو ندیدین خوندمقلبم درد گرفت.... هنوزم ندیدین؟تو چه شرایطی هستین ...

بلاخره آشتی کردیم ولی هیچوقت شوهرم دلش صاف نشد تی خواهر دلم خونه واسه این زایمانم به حدی بهم سخت گذشت اینطور شدم حتی دکتر منو نمیبره فشارم میره شونزده

نه نمیدونم چی بخورم

سرخود دارو نخوری من چندسال درگیرشم باراول رفتم دکترداروهای خوبی نداد ولی یه دکتر کرمان پیداکردم خداخیرش بده دکترگروسی داروی مناسب داداینجوری نبست چون منوتو بیماریمون یکیه داروهامون مشابه همه فرق میکنه براهرکسی ودکتر فقط تشخیص میده سعی کن دکترخوب پیداکنی تاحدزیادی کنترل مبشه انشالله خداکمکت میکنه

بلاخره آشتی کردیم ولی هیچوقت شوهرم دلش صاف نشد تی خواهر دلم خونه واسه این زایمانم به حدی بهم سخت گذش ...

عزمزمه خداروشکر ک آشتی کردین

کاش کنارت بودم و با هم حرف میزدیم و آرومت میکردم

شما به داشته هات نگاه کن و خداروشکر کن، مطمئن باش آرامش میگیری

افکار بیماری رو از خودت دور کن

منم یه مدت مرتب مثل شما بود..فکر انواع بیماری وسواسی فکری استرس بیقراری زود عصبانیت.... الان دکتر نرفتم اما مرتب تلاش می کنم ک آرامش خودمو حفظ کنم

یه چیز بگم: به شهید مهدی زین الدین متوسل شو همین الان

عزیز دلم🥺💔پس خیلی سخته اینجوری سرتو با ی حرفه گرم کن برو تو جمع تنها نمون این افکارا بیان سراغت

آبجی بقران باید یکی بشینه بع حال من گریه کنه. من شاید یکماه هم کسی و نبینم من به خاطر کار شوهرم یازده ساله دورم از خانواده و همه هیچکس و ندارم حتی نیم ساغت برم بچه هام بازی کنن حتی زبونشونم نمیدونم من شیعه اونها سنی هستن