2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

289 بازدید | 9 پست

حدود 13 سال پیش شهرستان دانشجو بودم و بقول معروف تو چشم بودم. یکی از همکلاسیام شدیدا عاشقم شده بود و من هیچ وقت تحویلش نمیگرفتم  چون کسی دیگه رو دوست داشتم.....خیلی تابلو بود و همه میدونستن چطوری منو دوست داره اما اصلا هیچیش بمن نمی‌خورد ی جوون اس و پاس...  بماند ک چ ماجراهایی برام پیش اومد و انصراف دادم برگشتم تهران. ولی ی چیزی برام خیلی عجیبه بعد این همه سال یباررو کنجکاوی اسم طرفو شانسی زدم اینستا دیدم پیج منو داره و از رو عکسام اسکرین شات گرفته گذاشته پیجش و همچنان شعرای داریوشو زیرش نوشته و از من ب عنوان عشق زندگیش یاد کرده. هنگ کردم طی تحقیقاتی فهمیدم زن داره بچه داره ولی همچنان بافکر من داره زندگی میکنه. خیلی سخته باورش تو زمونه ای ک عشق دیگه معنی نداره ی نفر اینجوری سالها دوستت داشته باشه و واقعا هم من هیچ حسی بجز ترحم بهش ندارم و نداشتم. دایرکت داد بهم چند وقت پیش و ابراز عشق و علاقه فراوان منم بهش گفتم من اصلا بهش فکر نمیکنم زندگیمو دوست دارم و تشویقش کردم ک این توجه رو ب زن و بچش بده و باتقدیرش کنار بیاد. اون ک بیخیال نمیشه تحت هیچ شرایطی و میگه تو بمن کار نداشته باش زندگیتو کن ولی من نمیتونم فراموشت کنم. انگار ک خودشو محکوم کرده ب این عشق. اصلا کاملا افسردس و ب حرف گوش نمیده. من اینستامو کلا دیلت کردم ک دسترسی بهم نداشته باشه بلکه بچسبه ب زندگیشو این ک الکی دلخوش نشه ولی دلم براش میسوزه. چرا داره زندگی و جوونی رو از خودش و لذت خوب زندگی کردنو از زن و بچش میگیره بخاطر ی عشق ی طرفه.. دلم برای زنشم میسوزه... نمیدونم بعضی وقتا عذاب وجدان دارم میگم من باعث بدبختیش شدم... نظر آزاد... 

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پیجتو داشته باشه ک میفهمی که!!!

فالو نکرده فقط پیدا کرده بود چون عکسایی ک از من زده بود من تو پیجم گذاشته بودم فهمیدم ک آدرس پیجمو داره

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

طبق یک روند عادی اون شخص میتونسته که راحت فراموش کنه و با ماجرا کنار بیاد، اما این برمیگرده به یک سری عوامل دیگه و شما مقصر نیستین...

ممکنه اون شخص از اول افسردگی داشته یا این رفتارش ریشه در بچگیش داشته باشه و یا...

به هرحال مشکل شما نیستین...