2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز سربازی هم نرفتی چند سالته اشکالی نداره بردار منم مدرسش خیلی گیر بود بدون دیپلم رفته الان بعد می ...

۱۸

الان ۲ سال وقت دارم دیپلم بگیرم دانشگاه برم البته معافیت پزشکی هم بخاطر چشمامم میتونم بگیرم موندم چکار کنم گلا دانشگاه برم نرم

hadi هستم سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

نه من فقط همین عکس یچه رو دیدم دیگع دقت نکردم ببخشید اشتباه از من بود

نه آخه همه همیطوری هستن معلوم نیس کاربریم چیه

۱۸الان ۲ سال وقت دارم دیپلم بگیرم دانشگاه برم البته معافیت پزشکی هم بخاطر چشمامم میتونم بگیرم موندم ...

حتما حتما اول دانشگاه خیلی بهتره اونجوری بعد مدرکت سربازی چطوری تنظیم میکنن که تو محیط کارت باشی پسر عمم پرستار بود تو سربازیش تو بیمارستان بود هم سابقت میره بالا هم کارت داری

حتما حتما اول دانشگاه خیلی بهتره اونجوری بعد مدرکت سربازی چطوری تنظیم میکنن که تو محیط کارت باشی پسر ...

پرستار آره ولی بقیه رشته ها اینطوری نیس دانشگاهم آخه چی بخونم من نه دیپلم دارم نه برنامه ای واسه دانشگاخ

تیتیتیتهیهبتزتزتبتیتیدیدتیتیتبتیهیهیهیزتتبتتذ پینینینیخینیتیتتسمت بوشهر ،به خاطر شغل پدرم کنگان زندگ ...

اها عزیزم ایشالا همه جای کشور بارون بیاد خدا این رحمت قشنگش رو ازمون نگیره