2777
2789
عنوان

اگه بخواین یه حرف به رفیق شهید تون بزنید چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق شهید که ندارم

ولی خوشبحالشون که پریدن اونم به این قشنگی

خوشبحالشون گرفتار نفس اماره نشدن پرواز کردن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
رفیق شهید که ندارم ولی خوشبحالشون که پریدن اونم به این قشنگی خوشبحالشون گرفتار نفس عماره نشدن پرواز ...

اره من خیلی دلم براشون تنگ میشه انکار هر کدومشون یکی از عزیزانم بودن و حالا ندارمشون

چیزهایی که در مورد توسل و ارتباط گرفتن با شهدای دوران معاصر تو این سایت گفته میشه از نظر من هیچ تطابقی با آموزه های دین و سیره اهل بیت ندارد.

امام حسین سرور و سالار شهیدان و سایر معصومین که به سعادت رسیدند برای ارتباط روحانی و معنوی و توسل هستند، نیازی به مراجعه به افرادی که بعضاً معلوم نیست به لحاظ دینی شهید باشند یا نه جایی نداره.

من یک دوره ای با خودم قرار گذاشتم برای اموات ... امامان و شهدایی که غریبانه دفن شدند و پدر و مادرشون در قید حیات نبودن هر روز یک آیه ای از قرآن رو بخونم واسشون ...یک شب سر یک مسئله ای ناراحت بودم و گریه کردم دلم شکسته بود با گریه خوابیدم قبل خواب گفتم شما شهیدان اگر صدامو میشنوید آرومم کنید حالم خیلی بده .. خوابیدم و نزدیک صبح خواب دیدم مزار شهدا هستم ... من بالا سر یک قبر بودم ...یک پیرمردی هم روبه روی همون قبری که ایستاده بودم بود ... به من گفت شما چرا ناراحتی ؟ از چی اینقدر ناراحتی که شهید منو سراغ شما فرستاده ...

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

منم خیلی شهدا رو دوست دارم انقد که براشون گریه میکنم دلتنگ شون میشم

من رفیق شهید ندارم اما واقعا خواب جالبی بود بعدش فرداش مشکلم حل شده همونی که میخواستم شد ... یادم میاد میگفتن انتظار همچین چیزی را نداشتیم

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔