2777
2789
اره منم خیلی تو این شرایط گیر کردم🤣مثلا بخوایم بگیم خیلی فکر کردم میگیم سالدیم چیخاددیم،حالا بیا ای ...

ما اصالتا ترک همدانیم ولی تبریزی خعلی دوس دارم یاد بگیرم

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
😂😂😂😂😂

اون روز به مامانم میگم باشماق به شلوار میگن یا کلاه،مامانم از خنده غش کرد میگه باشماق کفشه،دیگه در این حد سخته این زبان که خودمونم موندیم🤣و همین طور شیرین ترینه🥰

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه پس یعنی مثل ما حرف نمیزنین؟

همدانی ها تورک آزربایجانن یا قشقای؟

برازجه تورک دانیش گوروم همدانی لار نجه دانوشار😆

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

دیوونه توکه مردی ،چرا از اول نمیگی؟تازه فهمیدم،اگه میدونستم جوابتو نمیدادم

اون روز به مامانم میگم باشماق به شلوار میگن یا کلاه،مامانم از خنده غش کرد میگه باشماق کفشه،دیگه در ا ...

خعلیاشو میفهمم ولی بعضیاشونو نع.

یکی بود میخواست بگع رفتم پائین(طبقع پائین)

گفت دوشدوم اولش فک کردم پرت شدع ولی دیدم دست و پاهاش سالمع ولی بعدش تفاوت زبانهای ترکی رو درک کردم🤗 در کل تبریزی خعلی دوس دارم

خعلیاشو میفهمم ولی بعضیاشونو نع.یکی بود میخواست بگع رفتم پائین(طبقع پائین)گفت دوشدوم اولش فک کردم پر ...

باشه باشه فهمیدم برو پی کارت،دیدی که نفهمیدم مردی پس خودت میگفتی،ننگ تورک هااا تورک و اینقد بی غیرت

حداقل میگفتی مردی

اوففف کاش شجاعت تموم کردن نفسامو داشتم

نععععع ناموّفق از موّفقش خععععلی بدترع.

خدای نکردع یع عمر با تن ناسالم میمونی گناهش ب کنار..

نمیدونم دلیل خلقت ما چی بودع موندم توش😖

اینم دیگه نمیتونیم پس به چه دردی میخوریم

بعضی وقتا ب خود خدا میگم از دلیل خلقتم ولی نمیدونم شاید هنوز ب اون گنجایش درک نرسیدم ک جواب و نشونع ای نمیگیرم

من نباشم هیج جای دنیا لنگ نمیشع.من نباشم فقط نیستم.همین قدر سادع.

دقیقا حرف حق و زدی

به خودم میگم میلیون ها نفر آدم حداقل منو ازشون منها میکردی که نباشم وقتی زندگی نمیکنم بودنم چه فایده

بود و نبودم برای هیچکس مهم نیست خانوادمم برای دلتنگی خودشون ناراحت میشن و اشک میریزن