2777
2789
ساغول😁 ترجمع؛ یع چیز تو مایع های سرت سلامت😁

من خودم تورکم داری به من یاد میدی😂😁

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین به هوشت😁❤️منم یسری نگرانی هایی دارم که به هیچ کی نمیتونم بگم. از هیچ کی نمیتونم کمک بخوام خیل ...

هییی من گفتم اما کسی نشنید کمک خواستم اما کسی نکرد تهش موندم خودم و خودم با کلی حسرت و پشیمونی و تنهایی هیچ وقت تو زندگیم فکر میکردم چنین روزایی رو داشته باشم چیشد که الان تو این نقطه هستم همش مقصرش خودم بودم قبول دارم اما چیکار کرده بودم که خدا گذاشت اتفاق بیفتع

ترکی واقعا زبان سختیعاینو وقتی فهمیدم ک خواستم ب یکی یاد بدم😂😂😂😂😂

آره واقعا منم بهش فکر میکنم خودمم تعجب میکنم چجوری یاد گرفتم🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

امضات گیجم کرد یعنی چی؟

رایان قاسمیان یه نوزاد دوماهه بود که توی جنگ ۱۲ روزه موقع حمله اسرائیل به منازل مسکونی تهران سوخت و بعد چند روز شهید شد

نوشتم قاتل رایان میتونه بچه و من و تو رو هم بکشه (خطابم به کسانی هست که به اسرائیل و آمریکا اعتماد دارن )

بعد نوشتم مثل شنگول و منگول گول نخور در رو آقا گرگه باز نکن (خطابم به همون افرادی که به وعده های نتانیاهو اعتماد دارن

مثلا برای رفع مشکل کم آبی میگفت ما حلش میکنیم درصورتیکه بحران آب توی کشور خودشون شدید تر هست)

در کل منظورم اینکه خون ما رنگی تر رایان نیست وقتی با افتخار اون بچه طفل معصوم کشت و خوشحال بود پس میتونه مارو هم بکشه درنتیجه دلسوز ما نیست بلکه دنبال نابودی ماست و رسیدن به آرزوهای خودش هست

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

آره واقعا منم بهش فکر میکنم خودمم تعجب میکنم چجوری یاد گرفتم🤣

آجیمم یع دوست دارع ک شوهرش فارسع، بعد مادرزنشو میبرع دکتر..

دکتر میگع ؛ مادر چتونع؟

مادرزنع میگع : "گوزوم شپلغ چالور"

داماد میزنگع ب خانمش و ترجمع میخاد.

دوست آجیم موندع بود و ترجمع های نایاب و نادر واژع های ترکی😂😂

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
رایان قاسمیان یه نوزاد دوماهه بود که توی جنگ ۱۲ روزه موقع حمله اسرائیل به منازل مسکونی تهران سوخت و ...

اونا فقط ب منافع خودشون فک میکنن

هییی من گفتم اما کسی نشنید کمک خواستم اما کسی نکرد تهش موندم خودم و خودم با کلی حسرت و پشیمونی و تنه ...

تک تک واژع های حرفتو با تمام سلّولام حس میکنم..

چی فکر میکردیم و چی شد این زندگی😔

آجیمم یع دوست دارع ک شوهرش فارسع، بعد مادرزنشو میبرع دکتر.. دکتر میگع ؛ مادر چتونع؟مادرزنع میگع : " ...

اره منم خیلی تو این شرایط گیر کردم🤣

مثلا بخوایم بگیم خیلی فکر کردم میگیم سالدیم چیخاددیم،حالا بیا اینو به فارسی ترجمه کن دیگه🤣

اره منم خیلی تو این شرایط گیر کردم🤣مثلا بخوایم بگیم خیلی فکر کردم میگیم سالدیم چیخاددیم،حالا بیا ای ...

😂😂😂😂😂