2777
2789
متاسفم. منم داشتم گریه می کردم. میدونی اتفاق یه دفعه ایی نیوفتاده ولی یهو مشکلاتت،دغدغه هات و همه چ ...

دقیقا حرف حق و زدی و میشه یه داغی که تا ابد رو دلت سنگینی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر و خیال.. با اینکع بارون اومد ولی وقتی دلت میگیرع دیگ قشنگیشو ندارع😔

آخ گفتی کاش اینجا هم میبارید میرفتم زیرش تنهایی خلوت میکردم اما حیف

حال دل که خوب نباشه چیزی معنا نداره

خوابم میاد کرم دارم نمیرم بخوابم.تاپیک زدم کسی نیومد حرف بزنیم،کسی تورکی بلد نیس اینجا؟

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

کلی فردا کار دارم اما خوابم نمیبره... همیشه آخر شب ها بیدارم کاش بشه بخوابم

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

دقیقا حرف حق و زدی و میشه یه داغی که تا ابد رو دلت سنگینی میکنه

گاهی فراموشش می کنی شاد زندگی میکنی یهو همه فشار ها رو همزمان حس می کنی میدونی بنظرم طبیعیه تجربه های ما همیشه باهامون هستن حتی اگه ازشون گذر کنیم حتی اگه ظاهرا فراموششون کنیم

قایقی خواهم ساخت/خواهم انداخت به آب/دور خواهم شد..

الان وقتشه خودم باشم گریه کنم سبک بشم که صبح بتونم دوباره فیلم خوشبختی رو بازی کنم

زندگی که اصلا زندگیش نکردیم و نفس های غبار آلودگی که مثل پوتکه وارد ریه هامون شد