2777
2789
عنوان

چرا تا الان بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 129 پست
،🤣🤣خوابام چه سمی بودن یکیشون اینجوری بود که من از خونه اومدم بیرون و دارم به سمت حیاط پشتی میرم رو ...

این که خوبه... من خواب دیدم به معلم علوم مون شلیک کردم 🤣 بنده خدا ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد گیگ نت رایگان هدیه دادن بهم از دو صبح تا شش صبحه. تو فکر تموم کردنشم چکار کنم تموم شه

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

منتظرم اذان بشه

چایی بزارم بعد بخوابم

و اینکه دارم دعا میکنم

کاش خدا خوبم کنه

خدایا نوکرتم این بندت خیلی شکسته بهم رحم کن

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

منتظرم اذان بشه چایی بزارم بعد بخوابمو اینکه دارم دعا میکنمکاش خدا خوبم کنهخدایا نوکرتم این بندت خیل ...

برات دعا کردم میشه برای منم دعا کنی حالم خوب بشه؟ فقط بخاطر مامانم زندم😅

برات دعا کردم میشه برای منم دعا کنی حالم خوب بشه؟ فقط بخاطر مامانم زندم😅

ممنونم عزیزم ان شاءالله انقدر خوش باشی که صبحها وقتی چشمات و باز میکنی دلت بخواد هزار با برای داشتن این زندگی شکر بگی ،خودتو و مادرت سالم و خوش باشید

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی