2777
2789
عنوان

بنظرتون ب شوهرم بــــگم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 17 پست
تیکه بنداز-بهشون بگو دوستم گرفتاره خانواده شوهرش همش ازش-پول میگیرن زنش-راضی نبود سرطان گرفتن حالا د ...

الکیم شده یا خرمیکنه

یا میگه مادره دیگ زحمتشو کشیده

بقران واقعا خوش قلبم ولی روزگارمو سیا کردن بدم اومده ازشون

سطل یبار مصرفم بده برمیدارع میبره ولی ب پول ما برسه ....

ترشیام نیست شدن شیرنیام یهو فهمیدم این برده بدون اجازه

بعد گفتیم گف خونه خودمه

اصلا جالبیش اینه خیلی اوکین

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

ب عنوان ی خانم ک تجربه داره بهت میگم:هرطور دلت میخاد بگو،فقط فقط فقط لطفا لطفا لطفا با صدای آروم و آ ...

ببین طلا گرمی سه تومن بود هیچی نداشتیم با اضافه کار شوهرم دو گرم طلا خریدم گف واسه چی خریدی تو لحظه زندگی کن و ... شد پنج بازم دو سه گرم خریدم باز همینو گفت شد هفت بازم همینطور شد هشت بازم همینطور الان طلا شده۱۴ بازم میخام بخرم چون میدونم میره بالاتر . توهم بذار رو هم طلا بگیر واسه جذابیت خودت طلا بنداز .اصلا میشه اینده خودت این طلاها . حالا ک خرج خانوادش میکنه توهم استفاده کن .نگو نداره ک اگه نداشت واسه خانواده خودش نداشت ن تو که باید اولویتش باشی

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان