2777
2789
عنوان

حسابی بحثمون شد

635 بازدید | 78 پست

با شوهرم احمقم

شهر دیگه کار میکنه

اخر شبا پیام میدیم به هم ..

سر یک موضوع کوچیک بحثمون شد

یهو شروع کرد که اصلا تو حق داری سوال بپرسی، چرا مادر من زنگ زد جواب ندادی

گفتم خب کار داشتم بعدا زنگ زدم مشغول بود .میگه نه باید بازم زنگ میزدی ..

دوباره مسایل گذشته رو پیش کشید و

...

خلاصه هر چی از دهنمون در اومد پیامی به هم گفتیم و حتی حقوقش توی کارت من بود گفت حقوق رو برگشت بزنم به کارتش و قرار شد هم اون دیگه نیاد هم منم کم کم جمع کنم و احتمالا جدا شیم

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

چرا اخه گزاشتی به اینجا بکشه

میگفتی اره باید فردا صبح زنگ بزنم بحث میخابید

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا

عزیزم یکم آروم

آخه پیام هم شد حتی حرف زدن

نه چشم هم نه لحن هم رو ندارید

دیدی داره بحث بسه پیدا میکنه تموم میکردی تا حضوری یا موقعیت بهتر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا اخه گزاشتی به اینجا بکشهمیگفتی اره باید فردا صبح زنگ بزنم بحث میخابید

بابا فقط این نبود که

یهو انگار هار شد

باور کن پیش خودم میگم این خودش ته ذهنش فکر جدایی میکرده که سریع با یک شعله این حرفا رو زر میزنه

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

داره رو یه چیز بی منطق اونم از راه دور کلید میکنه میکفتی اره این مدلی هم میشه به قضیه نگاه کرد ولی من اون موقع این طوری دیدم و این طوری. تصمیم گرفتم

نه حذف تو میشد نه اون

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

با لجبازی نمیشه فقط قهر و فاصله تنفر پیش میاد

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نه دیگه وقتی همون شستیم گذاشتیم کنار دیگه حرمتی نمونده

بچه داری ؟!

راه دور سردی میارع بعد شما هم غیر حضوری دعوا میکنید