2777
2789
وای بچه من با واکسن ۴ماهگی نابود شدیه حرکاتی مثل تشنجم دیدم انجام داد نمیدونم تشنج بود یا نه

نه انشالا حتما حساس شدی من انقدر تو زندگیم به مشکل خوردم برای این بچم اصلا وقت نمیذارم خیلی روزای بدی رو میگذرونم برام دعا کنید

خودتو عذاب نده اون اگر طولانی بشه فک خراب میشه.بخدا بااین افکار انقدر مامانا رو اذیت میکنن.. بچه های ...

اره خودمم نظرم اینه اگه کوتاه باشه خراب نمیشه

از چند ماهگی شیر شب باید قطع بشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سختش نکنین من روز اول واکسن بردم خونه ی خواهرم تاشب دسته جمعی نگه داشتن تو هوای سردم بردم

خدا خواهرت رو حفظ کنه گلم من تک و تنهام شوهرم شبا ۹و۱۰میاد یکی دوساعت نگهش میداره من به کارای خونه برسم یه شام بخورم. باورت میشه امروز مجبور شدم با بچه برم دسشویی؟

نه انشالا حتما حساس شدی من انقدر تو زندگیم به مشکل خوردم برای این بچم اصلا وقت نمیذارم خیلی روزای بد ...

اگه بدونی من چه روزای سختی رو دارم میگذرونم

برات دعا کردم توام برا من دعا کن

خب خداروشکر پستونک کمکه..فامیل مام بچش پستونک بود ما ندیدیمش این یبار شیر بده.روزی یبار شیر میخورد ب ...

نه به حد کافی شیر میخورد. در حدی که دکتر گفته بود رفلاکس ناشی از پرخوری گرفته!

ولی برای زمان نق و نوقش پستونک کار راه انداز بود. شب که سیر میخورد تا دم دمای صبح گرسنه نمیشد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیدار نمیشه گریه کنه یا بیقراری کنه که فقط دنبال سینه میشن چون از ۴ ماهگی سینه فقط حکم غذا نداره پست ...

وای بچه من از پستونک متنفره یه جوری میندازش بیرون یه متر پرت میشه اونورتر😂شیشه شیر هم نمیگیره تو خواب بش شیرخشک میدم

اره خودمم نظرم اینه اگه کوتاه باشه خراب نمیشهاز چند ماهگی شیر شب باید قطع بشه؟

میگن غذا که بیفتن دیگه شیر شب احتیاج ندارن.

بچه من انقدر شیر میخورد شبا صبحا اصلا صبحانه نمیخورد، و کلا میلی به غذا نداشتباعث شد خیلی لاغر بشه،چون شیر داشتم معدش پر میشد شیرمم تا ۴ ،۵ ماهگی ش خیلی خوب بود براش اما بعدش جوابگو نبود براش..

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

وای بچه من از پستونک متنفره یه جوری میندازش بیرون یه متر پرت میشه اونورتر😂شیشه شیر هم نمیگیره تو خو ...

خوبه تو خواب میخوره.بچه منم نگرفت اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خواهرت رو حفظ کنه گلم من تک و تنهام شوهرم شبا ۹و۱۰میاد یکی دوساعت نگهش میداره من به کارای خونه ب ...

میدونی تو که این همه سختی رو تحمل میکنی همون ابتدای روز بگو خدایا امام زمانم من به عشق شما برای این زندگی تلاش میکنم به زندگیت رنگ و بوی معنوی بده تا تحملش آسونتر شه و خدا و امام زمان یه پاداش خوبی بهت بدن چه بهتر که پاداش معنوی بدن

ای وای یا خدا بمیرم بچه ها خ مظلومن و گناه دارن

اره خیلی دلم براش سوخت هر روز گریه میکنم

شوهرمم از اوناست که میگه چیزیش نیست دکتر نبر

ولی میترسم تشنج بوده باشه با سهل انگاری من و دکتر نبردن دوباره اتفاق بیفته

نه به حد کافی شیر میخورد. در حدی که دکتر گفته بود رفلاکس ناشی از پرخوری گرفته!ولی برای زمان نق و نوق ...

من منظورم وقتی بود بزرگتر شده بود و احتیاج به شیرش کمتر شده بود وابستگی نداشت که شیر بخواد

قبل ۶ماهگی اونم خوب میخورد شیرشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره تا هوشیار نشه میخوره خواب که از سرش پرید دوباره نمیخوره هی میخنده لثه اش رو فشار میده روش

😁😁پسر من ته گلوش نگه میداشت قر قره میکرد دوبار پرید گلوش منم ندادم دیگه بهش..خیلی سر شیر اذیتم کرد شکمو بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40