2777
2789
بگو اگه عقل داشتم تورو انتخاب نمیکردم که🤣🤣🤣شوخی بودا عزیزم خیلی هم عاقلی شما

ارهذمیگمش همیشه البته حرفامون شوخیه همیشه هم دوس داره تعریف کنه هم رو نده😂😂

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم معمولیام یه همکلاسی دارم تو دانشگاه، ببین از استاد تا بچهها و آدمای کوچه خیابون توجهشون به ا ...

دقیقااااااا همکلاسی منم همین طوری زیبا بود واقعا همه قبول داشتند خیلی خیلی زیبا هست الان میان یک سری ها میگن که زیبایی سلیقه ای هست ولی فردی که همه معیار هارو داشته باشه خوشگله حتی یک نفر هم نبود که بگه این دختر خوشگل نیست چون چیزی که معلوم هست نیاز به گفتن نداره

ما هم همین طور کل معلم ها و مدیر همه عاشقش بودند

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

ای جانم عزیزم الهی همیشه باهم خوب و خوش باشین

فدات عزیزم همچنین

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

یه چندتا مورد از بدبختی هام بگم واسم گریه میکنی

عزیزمممم خدا بزرگه

من هرچی زیبا تو زندگیم دیدم،اعتماد به نفس کمی داشتن و زیبایی خودشونو قبول نداشتن و انکار میکردن

نمیدونم چرا!

بعدش به این نتیجه رسیدم ادم تا زمانی که از درون احساس زیبایی نکنه و خودشو قبول نداشته باشه،حتی کل دنیاهم بهش بگن زیبا، حتی عالمو ادم هم براش صف بکشن بازم اون حس خوب زیبایی رو نداره

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

به خاطر زیبایی همه عاشقش بودن؟ با اخلاقش هم کنارش خوب بود؟

خیلی مهربون بود بشدت درسش هم عالی بود رتبه یک بود همیشه تو کل مدرسه و قلم چی الان هم حقوق تهران می خونه ولی بخدا که اینقدر خوشگل بود که نگم کاملا هم نچرال بود

یعنی اینطوری همه تعریف می کردند تو کل مدرسه دختر که خیلی خوشگله این کارو کرد و...همه از زیبایی اش تعریف می کردند مطمعنم اونجا هم همه عاشقش هستند بشدت هم پولدار بودند کلا همه چی رو با هم داشت ،هنوز از این دختر خوشگل تر ندیدم بخدا

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔