2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

167 بازدید | 14 پست

مادرشوهرم بین بچه هاش فرق میزاره نه تنها بین بچه هاش فرق میزاره حتی نوه های دختریشم بیشتر دوس داره من با خواهرشوهرم سرد برخورد کنم اون ناراحت میشه با اینکه دخترش مقصره ی شب ک خونش بودیم دخترش زود تر رفت بعد رفتن دخترش یهو گفت من جونم ب جون دخترم و بچه هاش بنده ی روز ک نبینمش نمیتونم تحمل کنم اون در جواب بی محلی من ب دخترش گفت ی جوری ک دیگه هیچ کدوم بچه هاش براش مهم نیستن

شما بودین در جوابش چی میگفتین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی اون بچه های خودش گفته بی محلی کن رد شو

بعد از 1ماه رفتم خونش اونم اینجور حرف بزنه ک نمیشه قبلا هم چون کنار دخترش ننشستم همش میومد دم گوشم میگفت برو بشین پیشش الان ناراحت میشه ...

می گفتم خدا برا هم دیگه حفظتون کنه وقتی بیخیال باشی کار خودتو بکنی متوجه میشه این کارها برا شما مهم ...

هیچی نگفتم کار خودمو کردم ولی حرفش این معنی رو داد ک هیچی جز دخترم برام مهم نیست

بعد از 1ماه رفتم خونش اونم اینجور حرف بزنه ک نمیشه قبلا هم چون کنار دخترش ننشستم همش میومد دم گوشم م ...

چقدر مادرشوهرت بی سیاست اخه با این کاراش ک بیشتر حساس تر میشید هردو از هم دورتر

میگفتی چرا نارحت بشه ما هردو مهمان شما هستیم مهمون من ی نیومده

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
هیچی نگفتم کار خودمو کردم ولی حرفش این معنی رو داد ک هیچی جز دخترم برام مهم نیست

بهترین کار و کردی عزیزم دفعه بعد با لبخند و مهربونی بگو آخی مادرها همه همینن یعنی شما هم برا مادرت عزیزی

چقدر مادرشوهرت بی سیاست اخه با این کاراش ک بیشتر حساس تر میشید هردو از هم دورتر میگفتی چرا نارحت بشه ...

دخترش اصلا براش اهمیتی نداشت یا اگه داشت ب روی خودش نیورد ولی مادرشوهرم مضطرب شده بود از اینکه من کاری با دخترش نداشتم همش رژه میرفت تو خونه

بنظرت اگه گفت چرا نمیای بهش بگم ک سری قبل بعد مدت ها اومدم اون حرفو زدی شما ک برات مهم نیست

نه به خودش نگو ولی کمتر برو.

به شوهرت بگو مادرت این طوری گفت و وقتی به زبون داره می گه بچه های ما رو کمتر دوست داره برای چی ما هر بار بریم اونجا؟

الهم عجل لولیک الفرج

نه به خودش نگو ولی کمتر برو. به شوهرت بگو مادرت این طوری گفت و وقتی به زبون داره می گه بچه های ما ر ...

کارش خیلی زشته هم بین بچه هاش فرق میزاره هم نوه ها

کارش خیلی زشته هم بین بچه هاش فرق میزاره هم نوه ها

همه اشون همین طور هستند حالا این انقدر ساده بوده که به زبون آورده. بقیه زیر زیرکی کارهاشون انجام می دن و حاشا می کنند

الهم عجل لولیک الفرج

بنظرت اگه گفت چرا نمیای بهش بگم ک سری قبل بعد مدت ها اومدم اون حرفو زدی شما ک برات مهم نیست

در لحظه جواب بده تا حرص نخوری

بگو خدا برای هم نگهتون داره ، اونم شما رو خیای میخواد بعد بگو منم مامانم رو خیلی دوست دارم هیچ کس مادر آدم نمیشه