2777
2789
عنوان

عفونت در بارداري

146 بازدید | 12 پست

سلام خانمها.من عفونت دارم اگه نخوام دارو بخورم ،،ميشه يا  سركه و اب خودم رو بشورم مشكلي بوجود نمياد؟..من باردارم ،هفته ١٣.به نظر شماها مشكلي پيش نمياد؟؟كسي اين تجربه رو داره؟؟يا درمان خانگي رو ميشناسيد معرفي كنيد برا عفونت در بارداري؟؟

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از اين كارا نكن با دكترت مشورت كن بهت به اندازه چند روز آنتي بيوتيك ميده و راحت برطرف ميشه اص ...

به نظر شما نميشه با اب و سركه خودم رو بشورم؟؟

به نظر شما نميشه با اب و سركه خودم رو بشورم؟؟

نه عزيزم نكن

كلا دوش واژينال تو بارداري ممنوعه

چه با سركه چه با بتادين چه با هر چيز ديگه

كلا تو بارداري سركه ضرر داره حتي خوردنش

منم باردارم ۱۸ هفته عفونت شدید دارم سوزش و خارش دارم قرص میخورم بالا میارم نمیدونم چیکار کنم

من هميشه عفونت دارم و داشتم..از اول بارداري اين بار سومي هست كه عفونت كردم،،واسه همين دنبال راه حل خانگي هستم

نه عزيزم نكن كلا دوش واژينال تو بارداري ممنوعه چه با سركه چه با بتادين چه با هر چيز ديگه كلا تو ب ...

مرسي عزيزم از راهنماييت

من هميشه عفونت دارم و داشتم..از اول بارداري اين بار سومي هست كه عفونت كردم،،واسه همين دنبال راه حل خ ...

كلا تو بارداري براي تمام مشكلات از درمان سرخود با دارو و هم درمان خونگي جدا خودداري كن

خدايي نكرده يك درصد به فرشته تو شكمت ضرر برسونه خودت پشيمون ميشي

كلا تو بارداري براي تمام مشكلات از درمان سرخود با دارو و هم درمان خونگي جدا خودداري كن خدايي نكرده ...

اره درسته حق يا شمااست