2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا چیشده

۳۶ هفته باردارم مامانم اومده پیشم کمکم کنه ولی جنگ روانی راه میندازه برا هرچیزی قهر میکنه اذیتم میکنه ، موندم چیکار کنم حتی کارگر گرفتم برا خونه ک کار زیاد انجام نده ولی برا همونم امشب داشت داستان جدید درست میکرد ، خودشو تخلیه میکنه رو سر من ، مغز منو درگیر میکنه بعد مظلوم نمایی میکنه ،جلو شوهرم چیزی نمیگم ک دعوا جدید درست نشه شوهرم بفهمه برخورد بدی میکنه

۳۶ هفته باردارم مامانم اومده پیشم کمکم کنه ولی جنگ روانی راه میندازه برا هرچیزی قهر میکنه اذیتم میکن ...

گناه ک نکردم.... بارها بهش گفتم من نیاز آرامش دارم ، یک جوری کارا خونه تنظیم کردم اذیت نشه احساس میکنم حس بی مصرف بودن داره برا اون داره اذیت میکنه ،خب من به فکر خودشم که فشار نیاد بهش ولی انگار تهش کلاه من سوراخ میشه یک دقیقه با شوهرم تنها نمیتونم باشم ، تا مغازه نزدیک خونه میپیچونم برم یکم با شوهرم حرف بزنم تو مسیر سه دقیقه ای