2777
2789
عنوان

یعنی چی وقتی یه مرد میگه آخه هنوز چیزی نشده که بخوام خیانت کنم ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست
مردی که بخواد زیرابی بره تمیز اینکارو میکنه .زن بعد ۲۰سال تازه میفهمه چه کلاه گشادی سرش رفته

ولی باهات موافق نیستم اصلا چون خیانت چیزی نیست که لو نره حالا طرف میخواد هر چقدرم زرنگ باشه خانوما زرنگ ترن خیانت انقدر تو جزیی ترین مسائل زندگی تاثیر میذاره محاله زن متوجه نشه

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی باهات موافق نیستم اصلا چون خیانت چیزی نیست که لو نره حالا طرف میخواد هر چقدرم زرنگ باشه خانوما ز ...

مردی که از ۲۴ساعت ۱۶ساعتشو بیرونه و همیشه به زنگ همسرش جواب میده و پشت خطی نمیزاره بمونه .و همه چی همسرش رو اوکی میکنه .محاله ممکنه جای شک برای همسرش باقی بگذاره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بستگی داره به ادمش ..این مثل رو من از زبون خود آقایون زیاد شنیدم در مورد جنس خودشون میگفتن

ولی این یارویی که اینو گفته بنظر نمیرسه خیانتکار باشه چون زنش ازش هیچ موردی ندیده زن و شوهر همو دوس دارن

مردی که از ۲۴ساعت ۱۶ساعتشو بیرونه و همیشه به زنگ همسرش جواب میده و پشت خطی نمیزاره بمونه .و همه چی ه ...

ای بابا الان با این حرفت شک انداختی تو وجود همه کاربرای سایت😐😐😐

نه مثلا حرفی چیزی پیش میاد بهش میگی به خانمتون خیانت نکن اونم میگه آخه هنوز چیزی نشده که بخوام خیان ...

آهان به پارتنر یکی دیگه ؟!!

این یعنی دارم قدم به قدم میام طوری که آب از آب تموم نخورع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آهان به پارتنر یکی دیگه ؟!!این یعنی دارم قدم به قدم میام طوری که آب از آب تموم نخورع

شوهر یکی دیگه خیلی هم زنشو دوس داره زنه هم میگه ما عاشق همیم بهش اطمینان کامل هم دارم

یعنی چی