2777
2789
عنوان

بیرون رفتن

58 بازدید | 9 پست

ی آدم طلبکار شده و بهم گفته اگه اینو به غریبه بگی حق و میده به من حالا شما به عنوان ی آدم بی طرف بگید مقصر این داستان کیه؟

دو نفر برنامه بیرون رفتن میچینن با دوتا از دوستاشون که برن بیرون ولی دقیقه نود کنسل میکنن یکیشون میگه من کلاس خیاطی دارم یکیشون هم میگه من تو روستا زندگی میکنم شوهرم امروز نیست بیارتم اسنپ بگیرم برام حرف در میارن ازونجایی که بغل دست خانواده شوهرم زندگی میکنم

دونفر بعدی هم به خاطر حرف این دونفر که برنامه چیدن یکیشون از کارش میخواسته بزنه تا رفیقاش رو ببینه یکی هم از ی استان دیگه پا میشه با هزار بدبختی پول از شوهرش جور میکنه تا بیاد پیش همین رفیقا

بعد اینکه جریان رو میفهمن عصبانی میشن و با اون دو دختری که برنامه چیدن بحث میکنن ولی تهش همون دوتا دختر میگن نه شما شرایط مارو درک نکردین و شما مقصرید و بد با ما صحبت کردید و طرز بیانتون بد بوده به نظرتون مقصر این داستان کیه؟

اونی که از کارشون زدن اومدن یا اونایی که انتظار داشتن شرایطشون درک بشه؟اصلا شرایط سختی دیدید؟اگه رفیقمون اینکار رو می کرد چیکار میکردید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم علاف نیستن که از یه شهر دیگه بیان و کلی بهونه بشنون، به اون بدبخت هم میگفتن کنسل شده، بنظر من ا ...

قطع کرده ولی طلبکارن من خودم تو داروخونه شبانه روزی کار میکردم و نزدیک بود برم با صابکارم بحث کنم به خاطرشون ولی خب آدم باید از زاویه بقیه هم به داستان نگاه کنه شاید مقصره واسه همین پرسیدم

ببین من نه شما رو میشناسم نه دوستاتتونو، فقط یه حرف، اگه چند بار چیزی به نظرت عادی نمیاد واقعا راجع بهش فکر کن، ندید نگیر

من یه دوستی داشتم نه سال ارتباط داشتیم هر کاری میکرد خودمو گول میزدم نه خستست، نمیدونم کنسل میکزد میگفتم اشکالی نداره من تایمم ازاد تره،بعد یه روزیچشم باز کردم دیدم ، من همه این رفتارها رو دیدم فقط چشمامو بستم

⁦⁩⁦
ببین من نه شما رو میشناسم نه دوستاتتونو، فقط یه حرف، اگه چند بار چیزی به نظرت عادی نمیاد واقعا راجع ...

دقیقا آخه اگه شرایطشون سخت باشه خب ی چیزی ولی واقعا وقتی دیدی یکی از ی استان دیگه اومد یا یکی از کارش زد ی کلاس خیاطی و ی اسنپ واقعا خواسته زیادی نیست

همین دختره که گفته بود اسنپ نمیتونم بگیرم عروسی رفیق خودش نرفت الکی بهش گفت مریضم درحالی که از شوهر رفیقش خوشش نمیومد واسه همین احتمال اینکه همین حرفش هم دروغ باشه زیاده

کلا باید بیخیال اینجور آدما شد

دقیقا آخه اگه شرایطشون سخت باشه خب ی چیزی ولی واقعا وقتی دیدی یکی از ی استان دیگه اومد یا یکی از کار ...

دقیقا،چون یه روزی بیخیال میشی ولی اونروز انرژی و اعصاب بیشتری ازتون رفته.

⁦⁩⁦