2777
2789

من خواستگارای زیادی داشتم بی پول پولدار شاغل کارگر

اواخر یه خواستگار خیلی پولدار رد کردم که تاپیکاشم هست

تازگیا یکی خواستگار اومده

۲۴ سالشه اتاق عمله یه ماشین داره خانواده خوب خودشو رسما از زیر ۰ کشیده بالا تهران قبول شده بورسیه وزارت دفاع ولی خونه نداره چون هنوز نمیدونه قراره کجا زندگی کنه

میدونم احمقانست

ولی یه جور دیگه به دلم نشسته این مرد

نه تز نظر دیگه ای

از این نظر که حس میکنم خیلی مرده،صادقانه نشست گفت من خودم کار کردم تا الانم روی پای خودم وایسادم و کلی چیزای دیگه فهمیدم و به شدت عاشق و مجذوب شخصیتش شدم

اخلاق فوق العاده خوب رفتار مردونه به شدت جنتلمن دست و دلباز

واقعا به دلم نشسته

بابت شرایط مالیش ولی میترسم چون خودم هیچوقت از نظر مالی تو مضیقه نبودم و نمیدونم قراره چی بشه اکه بله بدم

کمکم میکنید؟☹️🥺

همه زندگیم و دنیام امام حسین و حضرت ابوالفضل همه آرزوم کربلا

وقتی از لحاظ مالی تو مضیقه نبودی، این مدل زندگی برات سخت میشه

بعد یه سال هم عشق و عاشقی از سرت میفته، شروع میکنی سرکوفت زدن به اون مرد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق مردونگی اش شدی؟

ببین یچی بهت بگم، اینجور آدما بعضیاشون پر از ترومای روحی هستن، حتما مطمئن شو خوش اخلاق و گرم و مهربون و البته مومنه،

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شغلش ک خوبه پس نمیدونه کجا زندگی کنه یعنی پول خونم داره؟زندگی بالا پایین داره شما باید ظرفیت همه چیو ...

نه فکر نکنم پول خونه خریدن داشته باشه الان

عاشق مردونگی اش شدی؟ببین یچی بهت بگم، اینجور آدما بعضیاشون پر از ترومای روحی هستن، حتما مطمئن شو خوش ...

آره چون شانس من همه پسرای زندگیم پرنسس بودن

آره چون شانس من همه پسرای زندگیم پرنسس بودن

چی بگم

چیز بدی نیستااا، ولی کافی نیست

لازمه ولی کافی نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

با این تورم و تایپیک های نینی سایت باید فهمیده باشی چقدر وضعیت مالی این روزا مهمه ؛ البته اگر جزو وزارت دفاع باشه خونه های سازمانی بهتون میدن ؛ حقوقشم خوبه و ماشینم که داره