2777
2789

پارسال دوازدهم بودم امسال پشت کنکوری ام

از مهر ماه مدرسه زنگ میزد بیا دیپلم بگیر هرچی میگفتم من پشت کنکورم بدردم نمیخوره اصرار که بیا بگیر . خلاصه امروز رفتم گرفتم اومدم خونه دیدم نوشته گواهی موقت پایان دوره تحصیلی

هیچ چیزی به اسم دیپلم تو پرونده نیست

پس چرا انقدر اصرار کردن بیا دیپلم بگیر اخه؟ اصلا دیپلم کی میدن؟ دوباره برا دیپلم باید برم مدرسه؟ کی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقت بدرد نمیخوره نهایت برا ثبت نام اولیه دانشگاه اشکال نداره اصلش برا ما یکسال بعد اومد😂

کجا باید پیگیر اصلش باشم؟؟ خودشون زنگ میزنن وقتی اصلش اومد؟

اره بعد یه مدت باید بری اصل مدرک رو میدن البته منم همین گواهی رو دارم فقط دنبالش نرفتم

اخه الان دیگه دی داره میشه پس کی اصلش میاد؟؟ خیلی وقت گذشته .. فکر کردم تا الان اومده

بعد اون درس ها ک جلوش نوشته تک ماده خیالم راحت ک پاس شدم؟

موقت بدرد نمیخوره نهایت برا ثبت نام اولیه دانشگاه اشکال نداره اصلش برا ما یکسال بعد اومد😂

اخه الان خیلی گذشته دی داره میشه پس کی اصلش میاد؟؟ وقتی دیپلم نیمده چرا انقدر اصرار داشت اخههه بیا ببر

کجا باید پیگیر اصلش باشم؟؟ خودشون زنگ میزنن وقتی اصلش اومد؟

برا من خودشون زنگ زدن

خیلی از دوستای من سال دوم دانشگاه تازه اصل مدرکشون رو تحویل دادن ،اگه کاری داشته باشی با همین موقت کارت انجام میشه

برا من خودشون زنگ زدن خیلی از دوستای من سال دوم دانشگاه تازه اصل مدرکشون رو تحویل دادن ،اگه کاری داش ...

این نوشته فقط تا 6ماه قابل استفاده هست و تا سال دیگه ک برم دانشگاه تموم میشه مدت اش