2777
2789

ناراحت میشید؟

کسی که همش ادعای صمیمیترین و رفیق ترین داره یک هفته اس پسرخالش اومده و خیلی هم سمج وقتی فهمیدم ک داشت واسه یکی دیگه تعریف میکرد من از راه رسیدم

آدم بی توقعیش میشه ولی خب منم تصمیم گرفتم نگم اینا رو بهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم به رفیقام نمیگم

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

تازه صبر کن خبر عقدشم نگه عروسی هم دعوتت نکنه بعد خبرت کنه

اونوقت میفهمی چقدر صمیمی بودین و خبر نداشتی😉

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

این یه تلنگره، سخت نگیر، آروم آروم بهش عادت میکنی...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

به کی داشت میگفت به من نگفت اگر اون فرد هم دوست باشه اره ناراحت میشم ولی اگر کلا به کسی نمیگفت نه ناراحت نمیشدم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
این اتفاقا باعث میشه بفهمی تو دوست صمیمی اونی ولی اون دوست صمیمی تو نیست💔شناخت از رابطه یعنی همین.. ...

ببینید من اصلا سعی میکنم وابسته نشم و خیلی حرفی رو باور نکنم زیادی حرف از رفیق ترین و فلان میزنه زورم میده ک خب چرا مثل حرفش عمل نمیکنه و من هربار میام باور کنم حرفاش رو نشونه میبینم پشیمون میشم ۳ ساله من میخوام اون خیلی نزدیک نباشه ولی دوست باشیم