2777
2789
عنوان

بابام هی شوخی های زشت می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6772 بازدید | 147 پست
والا دور از جونشون الهی صد سال عمر باعزت داشته باشن مگه چقدر باهمن بذار خوش باشن الهی همیشه خندون ...

بله درسته

ممنون

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ببخشید کدوم شهرید مگه هیچ راهی نداره یک خونه ای بگیرید که حداقل تک خوابه باشه حقیقتا خیلی ...

ببخشید نمیتونم بگم

اره واقعا خسته شدم دیگه حتی برای لباس عوض کردن هم مشکل دارم

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

چجوری بگم ناراحت نشه؟کله منو میکنه ازش انتقاد. کنم

نگو اصلا

خودتو به نفهمی بگیر بابا.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نگو گناه دارن اونام زن و شوهرن خدایی سخته حریم خصوصی ندارن برای خودشون سخت تره شرمنده میشن

بله درست میگی ممنونم نمیگم

آخ آخ اسی میفهمم

منم یه بار بابام از سرکار اومده بود بعد من داشتم درس میخونم گفت تا ساعت چند میخوای درس بخونی

من اولش دوهزاریم نیفتاد

ولی فردا صبحش از رو شواهد فهمیدم دیشب چه خبر بوده😂🦦

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

حالا تو درگیر اینی باباش به مادرش چی گفته؟نکنه کاربر مرد هستی؟

شک نکن ،من گفتم شاکی شد دستش رو شده🤣🤣

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بازم نگو سعی کن رو رفتار و حرکاتشون زوم نکنی واسه خودت خوب نیست

اره دقیقا نمیگم دیگه

ممنونم ازتون

ببخشید نمیگم زشتهچی بگم به مامانم ؟

کارشون نداشته باش توهم که دیگه بچه نیستی من خودم مجردی یوقتای متوجه میشدم مامان بابام چراتواتاق میخوابن دوس داشتم خفشون کنم اونقدازشون بدم می اومد متاهل شدم فهمیدم چقد الکی حرص میخوردم یچیز طبیعیه یه نیازه ناراحتی نداره البته تابچه کوچیکه باید مراقب بودولی بنظرم جو خانواده هایی که یکم تواین مسائل بازترن بنظرم بچه های سالمتری دارن ازلحاظ روان ماخودمون توی یه جو سمی بزرگ شدیم حتی اسم ازدواج هم تابو بود خیلی معذب بودیم الان همش شده عقده همش میگیم اگه ماهم رومون میشد مثل بقیه راجب این موضوع راحت باپدرومادرمون صحبت کنیم شاید باآگاهی بالاتر انتخاب میکردیم یا شاید اصلا ازدواج نمیکردیم که اینقد سختی بکشیم

سعی کن خودتو همیشه برنی به اون راهو از این دید نگاه کن که این قرارا و عشق و علاقه ها خیلی بهتر از دع ...

بله درسته

بازم به روی خودم نمبارم ...🙂چاره ندارم

ممنونم ازتون دعا کنید بتونیم خونه بخریم خواب داشته باشه

عیبه دختر خب نشنیده بگیر خودت میدونی که با وجود بچه های بزرگسال موقعیتش نیست پس از نبودتون استفاده میکنن دیگه اشاره کردن نداره که

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید