گیسوی_آرشام مدیر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7993 عنوان بابام هی شوخی های زشت میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 9228 بازدید | 147 پست توروخدا به خانوادم توهین نکنید بابام یکم گوشش سنگین هست فکر میکنه من نمیشنومامروز با مامانم یچیز گفت خندید بعد ازم پرسید تا ساعت چند دانشگاهم منم گفتم تا ۸ بعد با خنده به هم نگاه کردن😑به مامانم بگم میفهمم این حرکات رو؟بعضی وقتا من خجالت میکشم در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم 1404/09/25 | 21:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 496 آخی بابا ولشون کن بذار خوش باشن من حالم خوب میشه اصلا خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم باهم میگن میخندن حالا بحثشون هرچی که هست خودتو بزن به نشنیدن بذار راحت باشن *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7993 اخه من خودم ابام خیلی سوتی میده حتی جلوی شوهرم به روی خودمون نمیاریم 😅😅😅بابای من سوتی نمیده بیچاره میخواد دل مامانمو به دست بیاره چون مامانم بعضی وقتا بهش اهمیت ندیم بد اخلاق میشه در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
mamanehoseinam عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 1821 دختر خوب هیچی نگو به رو خودت هم نیار خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
مرسیلا عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 2100 نه دیگه ببخشید نداره به مادرت بگو با بابا''' با پیامک قرار بزار ' خیلی رو مخه کاراتون گروه رز
نیلارزخسته عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 795 😅😅😅بابای من سوتی نمیده بیچاره میخواد دل مامانمو به دست بیاره چون مامانم بعضی وقتا بهش اهمیت ندیم ... اسی و بقیه میشه بیاین تاپیک اخرم بگین چی کار کنم ...لطفا
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 1627 🤣🤣🤣دوست داری؟ خفه شو مرتیکه چندش جقیخواستم کمکش کنم قصد بدی نداشتم
استر_هیکس عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 6664 ببین تو بزرگی و باید خودتو به اون راه بزنیبا زنش قرار گذاشت مشکلش چیهشماهم یه انسالن بالغی بچه ک نیستی مراعاتت رو کنن چشم و گوشت باز نشه
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7993 ببخشید عزیزم اخه ندیدع بودم قصد بدی نداشتم شرمنده اشکال ندارعمشکل من همین بی اتاقیه😭نمیخواستم بگم در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
عسلهستم عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1904 ۲۰همیشه خودمو میزنم به اون راه ولی دیگه زشته عاشق قرار گذاشتنای بابات شدمولی حق داری خیلی بده آدم حالش بد میشهمن متاهل همچین چیزی ببینم یا بشنوم دیدم بد میشه خیلی
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9369 خفه شو مرتیکه چندش جقیخواستم کمکش کنم قصد بدی نداشتم معلومه زن نمای همه چی بلد 🤣🤣🤣 ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7993 آخی بابا ولشون کن بذار خوش باشن من حالم خوب میشه اصلا خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم باهم میگن میخندن ... اره الان که یکی از کاربرا گفت باید خوشحال باشم باهم خوبن 🥲اره راست میگین در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7993 هیچی به کسی نگو. فکر این چیزا رو نکن. اره به کسی نمیگم قبلا برا درد و دل به خاله ام گفتم 😐🥲که اشتباه زیاد مردم در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 4952 بیا تو پی وی خودم بهم بگو راحت باش اشکال نداره حالا تو درگیر اینی باباش به مادرش چی گفته؟نکنه کاربر مرد هستی؟ با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...