2777
2789
عنوان

شوهرم خودش اومده پیشنهاد طلاق داده

387 بازدید | 55 پست

ولی میگه باید مهریه تو کامل ببخشی در عوض حضانت پسرمو بهم میده.

خانواده م میگن مهریه تو بگیر ولی خودم پسرمو میخوام

چیکارکنم؟

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  

پسرت واجبه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرت چند سالشه

۷ سالشه

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  

فک کنم مهریه تو نبخشی اونم طلاق نمیده

پسر بچه بدون پدر خیلی سخت۶ بزرگ کردنش

فک نمیکنم خودشم بتونه نگه داره مهریه تو میبخشی طلاقت میده بعد یه مدت میگه از پس بچه برنمیام اونم میده بهت این وسط فقط مهریه از دستت رفته

کسی رو داره بچه نگه دار باشه؟؟؟؟

مهریه رو بگیر حتما مردا توان بچه بزرگ کردن ندارن بهت پسش میده بعد یه مدت

توان دیدن گریه هاشو ندارم وگرنه خانوادم همینو میگن

فک کنم مهریه تو نبخشی اونم طلاق نمیده پسر بچه بدون پدر خیلی سخت۶ بزرگ کردنش فک نمیکنم خودشم بتونه نگ ...

آره مامانش هست زنم صیغه کرده

دوروز که نگهش داشت خودش میاد پسرتون را بهت میده خرجیش هم چندبرابر میده وقتی بگی بچمو میخوام بیشتر اذ ...

میدونه نقطه ضعف من پسرمه امروز نمیزاشت بره مدرسه بچه هم گریه میکرد