2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 43 پست
اگه حوری باشه میارزه من تو عراق زیاد دیدم اونایی که پوشیه میزنن فوق العاده خوشگلنالبته پوشیه به فره ...

برا اینجا واقعا لباس شهرته بدتر . البته سیستان اینا فکر کنم عادی تر باشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
چادر عربی میشه دیگع

چادر عربی رو زدم ولی چادر ساده ایرانی هم میشد و بهتر بود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشیه مثل محبوبه😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

این شهری که من هستم کلا به چادریا توهین میکنن خیلی هم سطحشونو پایین میبینن و فکر میکنن فقط گدا گشنه ها چادری هستن

من سالهاست ساکن اینجام حتی خیلی پیرها هم به ندرت چادر میپوشن

خودمم چادری ام اما زندگی اینجا برام سخته

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تو قرآن فقط اسم روسری بلند اومده چرا باید چادر بپوشم

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

این شهری که من هستم کلا به چادریا توهین میکنن خیلی هم سطحشونو پایین میبینن و فکر میکنن فقط گدا گشنه ...

کجایی هستید

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

شما دارید جهاد میکنید♥️

خیلی ممنون باعث دلگرمی بود جمله ات💖

نمیشه بگم میخورن که آدمو

😂😂😂تو گوشم بگو