2777
2789

؟

من از خودم بدم میاد

به شدت بی انگیزه و تبلم

یه بار رفتم مغازه صاحبش به یه مردی که انگار معتاد بود گفت بذار اول کار خانومو انجام بدم یاده اون قضیه میوفتم احساس میکنم مغازه دار بهم ترحم کرده بهم گفته خانم

احساس میکنم لیاقت کلمه خانومو نداشتم

وقتی کسی بهم بی احترامی میکنه من همش چاپلوسی میکنم تا باهام مهربون بشه دوست دارم آدما دوسم داشته باشن و حاضرم هر توهینی بهم بشه فقط دوسم داشته باشن...

باورتون نمیشه یه آدم زباله به تمام معنا (یه خانم) چقدر بهم بی احترامی کرده و من چاپلوسیشو کردم شاید بهم احترام بذاره و آخرم نذاشته و برام قیافه گرفته

بچه ی کوچیک بهم بی احترامی میکنه از عمد بهم بی محلی میکنه و سلام بهم نمیده من سلام میدم و چاپلوسی میکنم

من حیوونا رو هار تر میکنم تا بیشتر بدرنم تا بیشتر آزارم بدن من در مقابل آزار و توهین اونا احترام بهشون میذارم و بهشون جایزه میدم

وضعیت اونا مشخصه اونا انسان نیستن من چرا اینجوریم

اونا عوض نمیشن من باید خودمو عوض کنم

چطوری این کارو انجام بدم؟

رو اعتماد بنفست کار کن ورزش کن یه حرفه رو یاد بگیر وقتی احساس میکنم داری چاپلوسی میکنی فقط سعی کن حرف نزنی

به خودت احترام بزار تا بقیه هم بهت احترام بزارن با کسایی که دوست دارن بیشتر رفت و امد کن وبا ادمای بیشعور قطع ارتباط کن

رو اعتماد بنفست کار کن ورزش کن یه حرفه رو یاد بگیر وقتی احساس میکنم داری چاپلوسی میکنی فقط سعی کن حر ...

خیلی ممنونم ازتون

وقتی سعی میکنم به خودم احترام بذارم و خودمو خورد نکنم وقتی یه بار فقط یه یه بار خودمو الویت قرار میدم آنقدر حالم بد میشه که پشیمون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنونم ازتون وقتی سعی میکنم به خودم احترام بذارم و خودمو خورد نکنم وقتی یه بار فقط یه یه بار خو ...

فقط با تمرین رو خودت درست میشه

خودتو دوست داشته باش و دائم خوبی هاتو برا خودت تکرار کن بنظرم فقط سعی کن نظر بقیه برات مهم نباشه مگه نظر تو برا اونا مهمه و حتما حتما جوابشون بده موقع بی احترامی هرکی برات قیافه گرفت تو بیشتر قیافه بگیر