2777
2789

میریم خونه مامانم اونجا جمع میشیم هر کس هم هرچی خاست میبره با خودش بنظرتون چی ببرم خوبه؟

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خبر امروز زده میخوان بدن

نه فداتشم تکذیب کردن اصلا نمیدن کلا

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

هیچی

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

احتمال زیاد خودم و شوهرم و بچه هامیم

چون دو روز بعدش تولد شوهرمه یه کیک کوچولو میگیرم ،ژله هندونه ای درست میکنم ،یکم تخمه،انار،چیپس و پفک،با کادوی تولدش

فقط نمیدونم کیکمو یلدایی بگیرم یا تولدی

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
در حد چه قیمت؟ کیف پول چرم اگه بخوای بیشتر هزینه کنی ادکلن، کیف دستی، شومیز یا بافت خوشگل

حدودا دو تومن.

ادکلن خوبه. به نظرتون ماساژور یا انگشتر نقره چطوره؟ چون زانوش درد میکنه به زیورآلاتم علاقه داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
راحت شدی خوش به حالتدیگه دارم جون میدم اسفند میزام

چرا؟؟بچه من آخرای فروردین دنیا میاد ،حالت بده؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یلدا تولد پسر منم هست😍امسالم مثل هرسال جشن و مهمونی دارم ولی تعداد بیشتر آجیلم قرار بود بذارم ولی د ...

به به😍تولدش پرتکرار و مبارک باشه🍩🥂

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

می ریم خونه پدر همسرم وهرکسی یه چیزی با خودش میاره ما معمولا آجیل و باقلوا و بستنی می بریم

کاش خانواده شوهر منم خوب بودن و یکم بخار داشتن،دقیقا عین کتلت وارفته ان،هم از نظر ارتباطی هم از نظر احساسی

از محالاته همشون دور هم جمع بشن،هر کی تو رو اون یکی اخم و بق میکنه ،اه

1
5
10
15
20
25
30
35
40