2777
2789

ست کیف کمربند ،ببین ب چی علاقه داره وهمیشه توجه نشون میده،هنذفری،فلش، گاردموبایل 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چی دوست داره؟ چی چشمش و گرفته و نتونسته بخره؟ البته همسر من اصلا دوست نداره سوپرایز بشه، من همیشه باهاش میرم براش خرید میکنیم. ولی آرزو دارم پول بیاد دستم براش صندلی ماساژ بگیرم چون عاشقشه

کفش دوست داره ک خیلی داره  تو ذهنم بود ست کیف و کمربند 

متاسفانه شوهرم یه اخلاقی داره هر چی بخری بداش زیاد ب چشمش نمیاد 😢

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
کفش دوست داره ک خیلی داره  تو ذهنم بود ست کیف و کمربند  متاسفانه شوهرم یه اخلاقی داره هر ...

خب نخر چه کاریه. براش کیک و گل بگیر یه شام خوب کافیه

اخه من چرا انقد این بیشرفوووووو میخوامش, جوووووووون!

اگه به وسایل الکترونیکی علاقه داره: پاور بانک    شارژر بلوتوثی    هدفون بیسیم...    دوربین عکاسی....  هندزفری بیسیم....

لوازم بهداشتی( ست افترشو و ژیلت)

به چیزی که تو مغازه علاقه نشون میده بخره ولی حیفش میاد پول بده

اسپیکر

اگه اهل دود هست سیگار برگ کوبایی

اگه اهل نوشتنه یه خودکار یا روان نویس شیک 

انواع کیف.. از کوله پشتی وکیف کمری برای تیپ اسپرت تاچرم واسه اداره یا کیف دم دستی

بستگی به تیپش داره و شغلش

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
اگه به وسایل الکترونیکی علاقه داره: پاور بانک    شارژر بلوتوثی    هدفون بیسیم... ...

اتش نشانه هم اسپرت میزنه هم مردونه 

میخوام ب چشمش بیاد تا الان این ست کمربند و کیف پول با این کیفای کمری جفتشو دوست داشته بخره ولی نخریده 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

شوهر من ت کار ساختمونه یه بار واسه تولدش براش دریل شارژی خریدم بعد سه سال هنوزم عاشقشه... اونروز که کادوشو دید دوباره عاشقم شد... هربار ازش استفاده میکنه میگه این بهترین هدیه ایه که تو زندگیم گرفتم.. واقعا به دردش میخوره.. ولی خودش دلش نمیومد بخره

مینونی یه کیف که اسپرت ولی رو دوشی کوچیک باشه بگیری هر روز ببره سرکار... یا اگه نهار میبره یه ظرف غذا برقی بگیر که غذارو گرم میکنه

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را