شوهرم روز زن با اینکه اولین سال بود جز یه شاخه گل هیچی نگرفت چون خونه تعمیر میکنیم البته داشت نگرفت
چه خبرشونه رسما تو رو دارن بی ارزش میکنند دلیلش هم خودت هستی عزیزم باید از همون اول پر توقع میبودی و اگر کار برات نکردن مادرت س. این شازده دوماد منت میکرد
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم
معمولا سال اول برای عروس، خانواده داماد یلدا و شب عید می برن اما بازم ممکنه خیلیا رسم نداشته باشن این مسايل رو بهتره با همسرت حل و فصل کنی. باهاش صحبت کن
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس