2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

114 بازدید | 8 پست

شوهرم اعتیاد داره به الکل و شیشه ..پدرش ک بچه بوده فوت کرده و یه مادر داره ۷۵ سالشه ک بجز گریه و زاری کاری نمیکنه ... ی برادر بزرگتر داره ک دیگه دست ب دامن اون شدم .. اون امروز اومد خونمون ب شوهرم اولش گفت باید ترککنی وگرنه میدمت کمپ اجباری ...بعد این حرفا یهو برگشت گفت ک من فصل بیکاریمه و از این ببعد میخوام بیام تو شرکت تو کار یاد بگیرم ... ( شوهرم شرکت داره و پول خوب در میاره و کارش تخصصیه و همیشه نمیزاره هیچکی بره تو کارش چون میگه کارو ازم میدزدن حتی برادر و خواهرشم نیاورده چون ب من میگف اعتماد ندارم بهشون اینا بعدا کارو از چنگم در میارن ی بیلاخم بهم نشون میدن ) حالا نمیدمنم برادرش دنبال کمک کردن ب اینه یا دنبال پول و کار برا خودشه .. مادرش ۲۴ ساعته زیر گوش من میخونه ک برادرش باید بره شرکت ... من نمیدونم ترک کردن این چ ربطی ب شرکت داره؟؟؟؟؟؟

دنبال بهونه بود بره تو کار شوهرت

تو هم به کی دلتو خوش کردی

مرتیکه سود جو

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشم پسر معتادشو گذاشته کنار میخواد اونیکی به نون ونوا برسه .به شوهرت بگو خاک تو سرت تو که میدونی ...

بخدا دقیقا همین ب ذهنم اومد ...گفتم منه بدیخت ب این دارم میگم کمکم کنین اینو ترک بدم این داره میگه برم تو شرکت ...