2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم یه چیزی گفت ذهنم درگیر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 19 پست
اصن شوهرم هرچی میشه به من میگه چیکار کنم و اینا ولی وقتی خواهرش زنگ میزنه میترسم با قربون صدقه نرم ش ...

نه نترس

جبهه مستقیم هم نگیر

کم کم این عادت ترک میکنه بهش بگو که نمیخای هیچکس در جریان روال زندگیتون باشه

اون که صد در صد اول باید رفیق شوهرت باشیولی اکثر مردا وقتی میبینن خونوادشون رو دوست خودت میدونی بهت ...

ارزش نداره قربونت برم دوری و دوستی

من انقدر احترام محبت هواشونو داشتم پیششون بودم

یه سری اتفاقاتی افتاد شوهرم با مامانش ۳ ماهه قهره و فکر میکنن من گوش شوهرمو پر میکنم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزش نداره قربونت برم دوری و دوستی من انقدر احترام محبت هواشونو داشتم پیششون بودم یه سری اتفاقاتی اف ...

اره دیگه عزیزم هرکی شرایط خودشو باید بسنجه

من خودم خیلی طول کشید تا خونواده شوهرم رو بکشم تو تیم خودم (از این حرفام کم و بیش شنیدم)

الان خیلی هوامو دارن حتی بیشتر از پسر خودشون

امیدوارم زندگیت اونجوری پیش بره که دلت میخواد و صلاحته

اره دیگه عزیزم هرکی شرایط خودشو باید بسنجهمن خودم خیلی طول کشید تا خونواده شوهرم رو بکشم تو تیم خودم ...

من اینکارو کردم چی شد آخرسر توقع دارن توقعشون میره بالاتر

من این موضوع رو به شوهرم نگفتم ولی حتما میگم بهش

خب توم قربون صدقه شوهرت برو همسرداری یادبگیر

یادبگیر چجوری حمایتش رو برای خودت کنی

بعدم دفه بعدی ساکت نمون با لبخند به خواهرشوهرت بگو عه چه جالب پس الان براهمین با من اینجوریه خداروشکر پسرای خوب همینجورین تا وقتی خونه مادرشونن با مادر و خواهرشون اینجورین وقتی ازدواج کردن با زن و دخترشون اینجورین

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕